hosein3356 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/13 تعداد پست: 483 عنوان آقا هستم چون ازدواج نکردم دچار استرس شدم 503 بازدید | 56 پست اینگه نکنه همه دارن راه درست رو میرن من عقب موندم . چون واقعا تو مجردی ارامش نسبی دارم . نمیخوام از دست بدم . تو بد دو راهی گیر کردم 🫤۳۳ سالمه . https://s6.uupload.ir/files/img_20251015_194758_427_3s6.jpg دیروز | 08:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11669 وضع مالی جوری هست ک تشکیل خانواده بدی؟ ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
ekensan عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 743 خانم هستم ازاینکه الان تو عقدم پشیمونم اون ارامشی ام ک تو مجردی داشتم دیگه ندارم
miss_mobi عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 7056 شما خودت باید برای زندگیت تصمیم بگیری نه ماببین شرایطشو داری بسم الله نداری که هیچ تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... سال بعد میام با یه خبر خوب✨️
گوگولی_خانم عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 6216 خب نکن بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝 ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕
مامان_دوقلوها۲ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 5254 هر وقت احساس کردید حتما دلتون ازدواج و خانواده میخواد ،ازدواج کنید ،واقعا برای رفع تکلیف نکنید زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 30442 ریلکس ریلکس ریلکسترررر هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
ملکاجوووونم عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 690 من هم چون ازدواج کردم دچار استرس و هزار جور مریضی شدم. مونده ب شانس فقط
خورشیدغربی عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1940 خب چی بگم.مجردی ی عالم دیگای داره.اما خب نمیشه ک مجرد موند تا آخر
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11669 خانم هستم ازاینکه الان تو عقدم پشیمونم اون ارامشی ام ک تو مجردی داشتم دیگه ندارم منم از خود ازدواج پشیمونم نه انتخابم احساس میکنم حوصلشو ندارممجردی خیلی عالی بود بی مسئولیت برا خودم میچرخیدم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️