2777
2789
عنوان

دلم میخاد بچمو بدم شوهرم و برای همیشه از این زندگی برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 95 پست
همشون یه سینه روترجیح میدن سعی کن وقتی گرسنه تره ازهمونی بدی که نمیگیرش تامجبورشه بخوره اصلا تسلیم ن ...

جدی؟!! مرسی پس بیشتر امتحان کنم اتفاقا اون بیشتر شیر داره ولی نمیگیره سریع بیخیال میشم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیبی نداره یاد میگیری بچه اول همینه غصه نخور

به خدا تا الانشم جفتمونو به کشتن ندادم اول معجزه خدا و بعد لطف چت جی‌پی‌تی بوده😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
گاهی چون زیاد شیرداره بچه نمیخوره چون تیرک میزنه تودهنش یه کم بدوشش بعدبزاردهنش

خیلی ممنون واقعا کمکم کردی عزیزم برم تا ده دقیقه خوابیده اینو امتحان کنم❤️

نمیدونم چت جی بی تی چقدربلده ولی تجربه نی نی سایتیارو نداره اینجابپرسی بهتره

آره اینو یادم رفت تا همینجاشم با کمک نی نی سایت فهمیدم میشه شیر خودمو بدوشم که قطع نشه و به زور بدم که بگیره و...

پستونکم میدی؟ اونم خیلی کمک کنندست

اره اونم عالیه اگ نخوره نمیخابه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

پستونکم میدی؟ اونم خیلی کمک کنندست

شیرخشک میخورد الان چن روزه از بعد واکسن دوماهگیش گریه میکنه ک شیر خودمو بدم  

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خب وقتی شیرداری چرا ندی؟

کمه.. ازاول روزی یبار  یبار میدادم فقط خشک نشه