2777
2789

نذاشت برم سرکار گفت بری میندازمت بیرون 

سهم ارثم نداد گفتم بده گفت اقدامی کنی پرتت میکنم بیرون 

شوهر سابق خیانتکارم زن گرفت باز برگشت دخترتو میخوام گفت یالا باهاش آشتی کن گفتم ن پرتم کرد تو خیابون 

الان نمیدونم از کجای زندگیم درست کنم ؟

اونزمان ک پرتم کرد بیرون سنم کم بود زمستون بود کلیه هام آسیب دیده 

هنوز دارم بابتش زجر میکشم الانم واس همین بااینک دیشب دیر خوابیدم صبح از ۵،۶ بیدار شدم بخاطر کلیه ام

همه خواستگارای خوبم پروند هرکی پول داشت رو عمدا رد کرد هدفش زیردست نگه داشتنم بود الان چندساله ک هرچ اشک تمساح میریزه دیگ گول نمیخورم ولی وسط ی ویرانه موندم نمیدونم از کجا درستش کنم 

ن گذاشت ازدواج درستی کنم ن شغل ن حتی رشته ای ک میخواستم بخونم 

همه رو ازم گرفت فلجم کرد تا محتاجش باشم جلو بقیه هی میگ جونم واس فلانی گذاشتم مادر فداکار منم

منو ی بی عرضه آویزون نشون میده پشت سرم ب همه زن داداشام فامیل بدگویی کرده باز رفته سراغ همسایه ها و مغازه دارای محل

منم میخوام مستقل بشم بعد حقیقت ب بقیه بگم 

الان شکایت کن ارث بگیر خونه بگیر برو تنها زندگی کن

جنجال بپا میکنه فعلا بیخیال ارث شدم چون بقیه رو علیه ام میشورونه ممکنه حتی داداشم وادار ب قتل کنه 

چون مامانم سابقه اینکار ۳بار داره (تحریک ب قتل 

یبار ب بابام ۸ماهه باردار بودم گفت اینو بکش پدری قصاص نمیشی یبار ب شوهرم جلو خودم یاد داد گفت طلاقش ندی بزن بکشش رضایت باباشو میارم بچم اونجا ۱ساله بود 

یبار بعد طلاقم ب همین داداشم یاد داد چاقو بگیر بزن ب پلیس‌ها میگم اون اول حمله کرد تو دفاع کردی

هربار فقط خدا نجاتم داد 

الان ی خونه جدا دوتا کوچه دورتر ازش هستم ولی نذاشت اونور شهر خونه بگیرم مانع شد 

همینم گفتم غنیمته تا پول جمع کنم ب بهانه طرح برم شهر دیگ

دیگ برنگردم ولی غصه میخورم سنم بالا رفت موقعیت های ازدواج خ خوب داشتم همش از بین رفت 

خودم سلامتی ام از دست دادم دکترم گفت از اضطراب و فشار روحی مزمن و خ شدید اینجوری شدی

هر مورد خوبی اومد دیگ این اخری خودم رد میکردم چون میومدن یبار رفتارای مامانم میدیدن منصرف میشدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑 به نظرم که شاهد جور کن شکایت کن بندازش زندان

ابروریزی میشه 

قبلا با خودم همینجوری فکر میکردم ولی فهمیدم مردم آدمو سرزنش و تمسخر میکنن 

مثل استخوان لای زخمه فقط باید با دوری کردن و مرز گذاشتن باهاش رفتار کنم مسائل زندگیمم ازش پنهون کنم نتونه دخالت کنه