2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این‌جا چشم اینستا چشم تو فامیل چشم  عروسی چشم خب اینطوری باشه همه باید یک حصار بکشند دور خودشون تا چشم نخورن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من بچمو از دست دادم تو 35هفتگی و احساس میکنم نباید حداقل اینجا میگفتم

از وقتی زندگیامون وابسته به پلتفرم ها شد کلا بنیاد خانواده ها از هم گسست🤦‍♀️

آواکادو سایت🥑                                                            

من بچمو از دست دادم تو 35هفتگی و احساس میکنم نباید حداقل اینجا میگفتم

منم یه سقط داشتم. اینجا و اینستا هم نگفتم. 

بعضی چیزها دلایل پزشکی داره ما دیگه زیادی ترسیده می شیم دنبال دلایل ماورایی می گردیم 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چی مثلاً من دقت نکردم

اکثرا مثلا راجب همسر یا خانواده پرسیدن تعریفشونو کردم همون شب دقیقا بحثم شده باهاشون😑🤦‍♀️

یعنی چندین بار اتفاق افتاد این موضوع

آواکادو سایت🥑                                                            

اکثرا مثلا راجب همسر یا خانواده پرسیدن تعریفشونو کردم همون شب دقیقا بحثم شده باهاشون😑🤦‍♀️یعنی چندی ...

حالا من انقدر عمه شوهرم خوب و خوش و سلامت هست با این که چند سال چقدر زندگی ام به هم ریخت، هیچ کوفتی اش هم نمی شه! 

(شب میام خبرت می کنم اگه چشم بخوره! 🤭)

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

حالا من انقدر عمه شوهرم خوب و خوش و سلامت هست با این که چند سال چقدر زندگی ام به هم ریخت، هیچ کوفتی ...

نه واقعا جدی میگم دیدید مثلا اکثرا تاپیک میزنیم به نیتمون یه صلوات بفرستید و فلان

خب ما که نمیدونیم پشت اون‌کاربری کیه ولی سطح انرژی و ارتعاشی که میفرستیم بهشون میرسه درمورد چشم خوردن هم همینه

من تجربه شخصیم اینجوری بوده واقعا شبش بحث کردیم

درصورتی که حتی هفته ها میگذره و اصلا بحثی نداریم دقیقا همون شب خیلی اتفاقی و الکی الکی بحثم میشد

آواکادو سایت🥑