2777
2789
عنوان

فوت قورمه سبزی

237 بازدید | 19 پست

من از دیشب تا الان قورمه سبزیمو بار گذاشتم برای نهار که مهمون دارم... فوت و فناتون برای یکی دو ساعت قبل خوردن قورمه سبزی چیه که خیلی خوشمزه میشه؟ 

نیم ساعت قبل خاموش کردن یه مقداری شنبلیله ی خشک و کف دستت بساب بریز داخلش، عطر عجیبی بهش میده. و اگه رب انار ترش داری، یه قاشق بهش بزن. هم رنگش و سیاه میکنه، هم یه طعم مجلسی و خاصی به قرمه سبزی میده

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمی رب گوجه ورب انار با پودر شنبلیله وپودر دارچین تو روغن سرخ کن بهش اضاف کن.ده دقیقه اخر یه تکه کوچ ...

دارچین تو قرمه سبزی؟؟

هرجور صلاح میدونید ولی ماهمه اضافه میکنیم

من تاحالا امتحان نکردم، ولی حتما امتحان میکنم. فقط بنطرم برای مهمون ریسک باشه. بازم تصمیم با خود استارتره

من یه کاسه تمر اب میکنم میریزم تو قابلمه. از زن داداشم یاد گرفتم عااااااالی میشه. اون دستپختش حرف ند ...

تمر و از کجا میخرین؟؟؟