2777
2789

به نظرتون پسری که تازه میخواد بره سربازی می‌تونه ازدواج کنه؟ حمایت داشته باشند هر دو و دختر هم به درآمد محدودی هم داشته باشه ...؟؟؟

من یکی از دوستام شوهرش سرباز بود ازدواج کردن اول با همون حقوق سربازی و بعد خودش رقت سرکار الان شوهرش سرکار میره 

میگه سخت بوده ولی راضیه از شوهرش 

الان ماشین و زمین خریدن با همون وام ازدواج و کمک خونواده ها

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
آره منسخت گذشتولی هر دو بزرگ شدیم باهم رشد کردیم تازه با بچمون😊

به نظرت ارزشش رو داشت؟ با شوهرت دوست بودی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت ارزشش رو داشت؟ با شوهرت دوست بودی ؟

نمیدونم

واقعا نمیدونم

دوست نبودم فامیل بودیم همسرم به خاطر تحصیلش دیر رفت سربازی. 

خیلی همدیگرو دوست داریم چون زندگی پر فراز و نشیبی داشتیم و کنار هم موندیم. 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

نمیدونمواقعا نمیدونمدوست نبودم فامیل بودیم همسرم به خاطر تحصیلش دیر رفت سربازی. خیلی همدیگرو دوست دا ...

انشالله همیشه خوشبخت باشید 

برام دعا کن 🥲

بستگی به اخلاق خودت و خانوادت داره.

من شوهرم همینطور بود وقتی ازدواج کردیم، البته حمایت خانواده‌هامون هم بود.

من از اول عقدم این قضیه رو پذیرفتم که همسرم وضع مالی خوبی نداره و اهل پول گرفتن از پدرش هم نیست(اینکه خود پدرشوهرم مهربون بودن و کمکمون میکردن بحثش جداست،من هیچوقت توقع نداشتم ایشون برام طلا بخره یا خونه بگیره یا حتی جشن عروسی رو ایشون هزینه کنه.)، برا همین دندونِ عروسی مثل عروسِ ملکه الیزابت و طلای کیلویی و اینجور چیزا رو همون اول کشیدم انداختم دور و راحت شدم، مدیریت خانوادمم دست خودم نگه داشتم و هرکی از جشن و طلا پرسید خودم دهنشو بستم و اجازه ندادم کسی همسرمو بخاطر بی.پولی اذیت کنه.

البته همسرمم ارزشش رو داشت و مومن و خوش اخلاق بود، الان بعد ۱۲_۱۳سال زندگی مشترک، وضعمون خوبه الحمدلله ولی خب اون موقع نداشت همسرم.

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

من و همسرم وقتی عقد کردیم تازه لیسانس گرفته‌بود و میخواست بره سربازی 😁

حمایت خونواده هارو داشتیم و به شدت قناعت میکردیم و پولمونم برکت داشت 

همسرم امریه بود و صبح تا ظهر تو اداره درحال گذروندن سربازیش بود و ظهر تا شبم میرفت سرکار تا درآمدش بیشتر باشه ☺️

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بستگی به اخلاق خودت و خانوادت داره.من شوهرم همینطور بود وقتی ازدواج کردیم، البته حمایت خانواده‌هامون ...

چقدر خوب که تونستی مقابله کنی با حرف بقیه

من هیچوقت دنبال موقعیت نبودم چون می‌دونم به دست میاد با تلاش و اگه خدا بخواد 

یکم حمایت باشه و تلاش دو نفر میشه هرچند سخت

چون منم حاضرم عروسی نگیرم یا بریز بپاش نکنم ولی نمی‌دونم خونوادم چی میگن یا بقیه 

چون همه فامیل با یه موقعیت عالی ازدواج کردن🥲

من و همسرم وقتی عقد کردیم تازه لیسانس گرفته‌بود و میخواست بره سربازی 😁حمایت خونواده هارو داشتیم و ب ...

چجوری امریه شد؟

بعدازظهر هاش چیکار میکرد؟

آخه معمولا کسی که سرباز باشه بهش کار نمیدن مگر اینکه آشنا باشه یا کار خودش باشه

این آقا هم فوق لیسانس داره و حمایت خونوادش هست ولی میترسم

به نظر شما ارزش داره؟ چون پسر خوبیه واقعا فقط نتونست از نظر مالی 🥲

چجوری امریه شد؟بعدازظهر هاش چیکار میکرد؟آخه معمولا کسی که سرباز باشه بهش کار نمیدن مگر اینکه آشنا با ...

نمیدونم عزیزم 

من همسرم خونه و ماشین داشت با این حال خونواده هامونم خیلی حامی بودن مثلا گوشت و اینامو مامانم میداد یا برنجو حبوبات و اینارو خونواده همسرم میدادن 😁

تو یه اداره دولتی امریه بود. باید بره از ادارات مختلف که رشته همسرتو میخوان بپرسه ببینه برا امریه نیرو میخوان یا نه 

همسرم مهندس ای تی بود و برنامه نویسه عصرا هم با همون تیم جای دیگه مشغول به کار بود

الحمدلله ماشاالله همسرم به فکر پیشرفت و بالا کشیدن خودش بود ولیییییی سال اول عروسیمون که همسرم سرباز بود کمک خانواده ها از لحاظ خوردو خوراک خوب بود 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"