2777
2789
عنوان

شما جای من چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 46 پست
خوب نبر بچه ات رو وقتی دوست ندارهتوقعی نیست وظیفه ام ندارهبچه ۸ساله چه لزومی داره جا بگذاری همراه شو ...

نمیاد دخترم میگ خوشم نمیاد از تو ماشین بودن...از اون طرف شوهرم میگ خ ابم میگیره با هم بریم صحبت میکنینم خویه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی دو سه بار بچه رو میذاری پیشش تازه میگی نکنه نبرم به هدفش برسه؟ بچه شماست مسیولیتش با خودته، برد ...

اتفاقا بچه داری نکرد دقیقا بچش رو مادرشوهرش بزرگ کرد چون فامیلیم خودم یادمه خودشم میگ...و اینکه بچم با هام نمیاد میک تو ماشین اذیت میشم...

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
والا خیلیا سر میز صبحانشون اب پرتقال هست، شما رو مادرشوهرت حساس شدی

آب پرتقال واسه کسی ک عادت داره آره ن بچه ک  صبح شیر هم بخوره اذیت میشه

نمیاد دخترم میگ خوشم نمیاد از تو ماشین بودن...از اون طرف شوهرم میگ خ ابم میگیره با هم بریم صحبت میکن ...

دخترت بهتره بپذیره  بجه که نیست دیکه

مادرشوهرت هم شاید گاهی در حد چند ساعت براش مهم نباشه اما زیاد خوشش نمیاد حتما

والا خیلیا سر میز صبحانشون اب پرتقال هست، شما رو مادرشوهرت حساس شدی

دقیقا منم همینو میگم 

اگه مادرشوهره به بچه ی نوزاد چیزی داده بود بخوره میگفتم مادرش حق داره ناراحت شه 

ولی بچه ی ۸ ساله با یه پرتقال چه اتفاقی ممکنه بیفته براش اخه

بعدم من یه حسی بهم میگه خود اسی به دخترش گفته که از چیزایی که میخوره عکس بگیره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اینهمه آدم همراه صبحانشون آب پرتقال می‌خورن بنظرم حساسیت بیجا داری و میخوای یکم هم لج کنی وگرنه هیچ ...

عزیزم بچه من شیر بخوره صبح اذیت میشه اینو مادر همسرم میدونه چون شوهدمم اینجوریه از بچگی همین بود 

اتفاقا بچه داری نکرد دقیقا بچش رو مادرشوهرش بزرگ کرد چون فامیلیم خودم یادمه خودشم میگ...و اینکه بچم ...

اون بچه داری نکرد شما مثل اون نباش، بچه ها که بیرون رفتنو دوست دارن، خونه میشینه چکار میکنه؟ بردار ببرش بگو نمیشه تنها بمونی، خوراکی و وسیله ببر خوش بگذره بهش

عزیزم بچه من شیر بخوره صبح اذیت میشه اینو مادر همسرم میدونه چون شوهدمم اینجوریه از بچگی همین بود

نوزاد که نیست خودش میدونست اذیت میشه خب نمی‌خورد 

مادربزرگش به زور مگه کرده تو دهنش پرتقال رو 

قبول کن که با مادرشوهرت لج افتادی 

خودم دوتا بچه دارم تقریبا همسن دخترت 

اتفاقا مادرشوهر منم نمیتونه بیشتر از چند ساعت بچه هامو نگه داره تو خونش،ولی همون چندساعت هم خودش خیلی کار بزرگیه انتظار هم ندارم واقعا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
دقیقا منم همینو میگم اگه مادرشوهره به بچه ی نوزاد چیزی داده بود بخوره میگفتم مادرش حق داره ناراحت شه ...

عزیزم بچم به پدرش رفته صبح حتی شیرم بخوره ادیت میشه

ببخشید اینجا نیومدم شما رو علیه مادرشوهرم پر کنم ک به بچم بگم عکس بگیر من اگ با کسی مشکل داشته باشم اصلا نمیذارم بچه متوجه شه.حتی همون شب ک گریه کرد عزیز فلان گفت گفتم اره به منم گفت داشت باهات شوخی میکرد ببینه واکنش تو چیه.

چون بچم عمو عمه و خاله نداره نمیخوام با همین هایی هم ک داره رابطش بد بشه.

آب پرتقال واسه کسی ک عادت داره آره ن بچه ک صبح شیر هم بخوره اذیت میشه

دیگه عادات و مشکلات بچتو خودت میدونی نمیتونی به اون ایراد بگیری‌که چرا فلان داد چرا چکار کرد باید تشکر کنی، راضی نیستی نبر، در ضمن بچت سنش کم نیست خودش باید متوجه باشع اگه اذیتی چیزی نخوره

بچه هشت ساله انقدری بزرگ هس ک تنها تو خونه بمونه 

اینک میگی نمیخام به هدفش برسه اصلا درست نیست به هردلیلی دوست نداره بچه شمارو نگهداره شما خودت بچه اوردی دیگران مسئول بچه شما نیستن اونم وقتی انقد حساسی ک فلان بخوره و فلان نخوره همراهت ببرش

عزیزم بچم به پدرش رفته صبح حتی شیرم بخوره ادیت میشهببخشید اینجا نیومدم شما رو علیه مادرشوهرم پر کنم ...

همینو بهونه کن دیگه بردار ببرش بگو عزیز گفته اینجا نیا پس باید با خودمون باشی، همین گوشیو میدیم دست بچه از اجتماع گریزون میشه وگرنه والا ما عاشق بیرون رفتن بودیم