2777
2789
عنوان

شما جای من چیکار میکنین

407 بازدید | 46 پست

من شوهرم تک بچه هست و خودمم ۱ بچه دارم

جایی بخوام برم بچم رو میذارم پیش مادر همسرم چون خونش هیچ بچه دیگه ای نیست و امن تره خونه  مامان خودم ۲ تا برادرزاده هام هستن خیلی شیطونن و پسر هستن و بزرگه و سرچ های نامناسب تو گوشی داشته و من متوجه شدم و اصلا دوست ندارم بچم رو بذارم جایی ک اون هست.و کوچیکه هم خیلی میزنه دخترم رو من باشم نمیذارم البته....مامانم میگ بیار من حواسم هست ولی با این حال من میترسم.

تا حالا میذاشتم پیش مادرشوهرم چون پیش خودم میگفتم بچه نداره نوه دیگ نداره خوشحال میشه چون ی جوری وانمود میکنه ک این بچه به جون من وصله بخاطر همسرم ک ماموریت ۱ روزه داشت به تهران ما بچه رو گذاشتیم پیشش (همسرم گفت بیا ک تنها خوابم میگیره)۶ صبح رفتیم ۶ غروب برگشتیم.کلی هم خوراکی و وسیله بردم ک بچم اذیتشون نکنه.دخترم هم ۸ سالشه شب موقع خواب دیدم گریه میگنه ک عزیزجون گفت دیگ نباید بیای اینجا بمونی هرجا مادرت میره تو هم برو به همسرم گفتم گفت من به موقع گوشزد میکنم بهش امروز رفتم سر وقت تبلت دخترم دیدم ی عکس هست بازش کردم دیدم صبحانه ای ک اون روز به بچه داده بچه عکس گرفته(گاهی تو بازی عکس میگیرع از غذاش)شب از من پرسید کره مربا بدم گفتم نه اصلا( گلوش خیلی التهاب داره ۲۰ روزه این دکتر اون دکتر هستیم خودشم میدونه)الان دیدم صبحانه کره مربا داده به بچه و پرتغال واقعا ۷ صبح آدم به بچه پرتقال میده؟هر چقدر هم بچه اگ بگه من میخوام آدم باز میده؟؟ک فکر نمیکنم بچم براش لج کرده باشه....شاید فقط گفته پرنقال میخوام ک اگ میگفت نه الان وقتش نیست دخترم قبول میکرد

حس کردم مادرشوهرم از قصد این کارو میکنه ک من بچه رو اونجا نذارم واقعا هیچکاری نکرد این همه سال برای ما مگه هر ۱۰...۱۵ روز ۱ روز بچم پیشش باشه چی میشه؟دلم نمیخواد اونجوری بشه ک قصد داره...یعنی اگ بچم رو نذارم دیگ همون چیزی هست ک ایشون دلش میخواست

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

شاید بچت اذیتش میکنه

ب هرحال دیگه سنی ازشون گذشته حوصله ندارن

منم شوهرم ی شب بچم رو برد خونه مامانش ک بره ارایشگاه خیلی دیر کردم بچم خودشو کشته بود انقد گریه کرده بود مادرشوهرم انقد دعواش کرده بود ک گریه نکن سرم درد میکنه و مریضم😐😐

من دیگه بچم رو پیشش نمیذارم هیچ وقت ک نمیذاشتم ولی این رفتار رو دیدم با ی بچه ۳ ساله واقعا اعصابم بهم ریخت

دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲

نبر بچه تو

توقعم نداشته باش

وظیفه ای نداره اونجور ک دوس داری نگه داره بچتو

بعدم بچه ی ۸ساله خودش عقلش میرسه چ چیزایی بخوره چیا نخورخ ۷صبح

بچه خودمم ۸سالشه والا خودش میدونه چکارکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعنوان کسی که مادربزرگها کمک دستم بودن تو بزرگ کردن بچه میگم

اصلا اصلا لطف نبین بچه بردن پیششون رو

میگی تنهاست دلش خوش باشه

وظیفه نداره اون به شما لطف کرده

زیاد سر جزییات این مدلی حساس نباش الکی دلخوری درست نکن

شاید بچت اذیتش میکنهب هرحال دیگه سنی ازشون گذشته حوصله ندارنمنم شوهرم ی شب بچم رو برد خونه مامانش ک ...

سنی نداره و همیشه از عروس هایی ک بچه رو پیش مادر خودشون میذاشتن پیش مادرشوهر نه جلو من بد میگفت مثلا اسم دختر عمه منو پیاورد میگفت همیشه بچش خونه مادرشه یکی نمیبره مادرشوهده نگه داره...بعد میگفت حتما مادرشوهره محبت نمیکنه بچه هم دوست نداره بره

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
نبر بچه توتوقعم نداشته باشوظیفه ای نداره اونجور ک دوس داری نگه داره بچتوبعدم بچه ی ۸ساله خودش عقلش م ...

میگم اصلا پرتقال چیزی نیست ک من بگم بچم بخاطرش لج اومد بچه مت حتی تو مدرسه شکلات دوستاش تعارف میکنن میگ ن تا گلوم خوب نشد نمیخورم اینو معلمش بهم گفته

سنی نداره و همیشه از عروس هایی ک بچه رو پیش مادر خودشون میذاشتن پیش مادرشوهر نه جلو من بد میگفت مثلا ...

به هرحال سعی کن دخترتو تا میتونی پیش خودت نگه داری هیچ کس دلسوز تر از خودت نیست

من کلا هیچ جایی نداشتم ک بچمو بذارم خونه مامانم خواهرم کوچیک بود میخواس هی بغلش کنه دو سه بار از دستش افتاده بود مامانمم براش مهم نبود خونه مادرشوهرمم کلا بچم دوست نداره بره

معمولا دنبالمه همه جا

دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲

نبر بچه توتوقعم نداشته باشوظیفه ای نداره اونجور ک دوس داری نگه داره بچتوبعدم بچه ی ۸ساله خودش عقلش م ...

بعدم ی وقتایی واقعا مجبور میشم دیگ اینام میتونن ی کمک کنن دیگ مخصوصا اینکه کلا سر پا هست و مشکلی نداره....یعنی مادر شدم باید پاهام زنجیر بشه تو خونه بچم اصلا دوست نداره بیرون بیاد من تا کی نرم؟

بعنوان کسی که مادربزرگها کمک دستم بودن تو بزرگ کردن بچه میگماصلا اصلا لطف نبین بچه بردن پیششون رومیگ ...

ن اینکه من میبرم لطف نیست از این جهت گفتم ک چون چیزی نمیگفت فکر میکردم مشکلی نداره...اگ مشکلی داشت رک میگفت بهتر بود تا بخواد به بچه آسیب روحی و جسمی بزنه

ن اینکه من میبرم لطف نیست از این جهت گفتم ک چون چیزی نمیگفت فکر میکردم مشکلی نداره...اگ مشکلی داشت ر ...

بچه ها  بعضی وقتها غلو میکنن حرف رو عوض میکنن باور نکن

بهتره همسرتون در غیاب شما از مادرش محترمانه بپرسه اذیت نمیشی بیاریمش

به هرحال سعی کن دخترتو تا میتونی پیش خودت نگه داری هیچ کس دلسوز تر از خودت نیستمن کلا هیچ جایی نداشت ...

اره نمسذارم ولی واقعا ی وقتاسی مجبور میشم بذارم من خونه مادرشوهرم باهام ۱ ساعت فاصله داره یعنی نزدیک نیس ک هر روز بذارم ولی ی وقتایی مجبور میشم‌....چون دخترم اصلا بیرون دوست نداره بیاد بعد من تا کی تو خونه بمونم بخاطرش..یا همسرم ک میگ باهام بسا تو جاده خوابم میبره...بعد همسرم بیشتر اصرار داره ک بچه رو نبریم میگ وقتس خودش دوست نداره و ما هم ک تو راه اذیت میشیم چرا بزور ببریم

ماهی دو سه بار بچه رو میذاری پیشش تازه میگی نکنه نبرم به هدفش برسه؟ بچه شماست مسیولیتش با خودته، بردار ببر بچه رو با خودت جایی میری... والا حق داره خسته شه اینا بچه داریشونو کردن