2777
2789
بعد میگیم چرا مردا اینجا زیاد شدن

بعد عصبانی میشیم و بهشون میگیم پرنسس های بی شخصیت. یه جا فحش میدن مردای سایت و، یه جا تاپبک میزنن صداشون میکنن و سوال خصوصی دارن ازشون، ...

نی نی سایت خیلی دارکه خدایی😂😂😂

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

گفته بودی عقدین کسی که عقده شرعی وقانونی زن داره

اون حلقه های نشون بود 

تو ک از همه چیز من خبر داری 

تاریخ تولدم عقد و عروسیمونع

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین چه روشنفکر

گفت بیا اینجا با خم و‌ چم زندگی اشناشو که فردا من حتی نگات کردم بفهمی چمه و چی میخام😂

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

اون حلقه های نشون بود تو ک از همه چیز من خبر داری تاریخ تولدم عقد و عروسیمونع

مبارکه خوشبخت بشین 

ازبس تاپیک زدی براهمه چیزفقط من نیستم همه میدونن

عقدنکرده کنارش خوابیدی گفتی بوی موی شامپوزده دوس داری؟

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

مبارکه خوشبخت بشین ازبس تاپیک زدی براهمه چیزفقط من نیستم همه میدوننعقدنکرده کنارش خوابیدی گفتی بوی م ...

اره ولی کار بدی نکردیم این حسو خواستم با حلالیت تجربه کنم

بعد عصبانی میشیم و بهشون میگیم پرنسس های بی شخصیت. یه جا فحش میدن مردای سایت و، یه جا تاپبک میزنن صد ...

دقیقا

من اینجا خانم متاهل دیدم که با کاربر آقا دل و قلوه میدن ، تاپیک عاشقانه میزنن لایک میکنن پاک می‌کنن. بعد توی تاپیک بقیه جانماز آب میکشن

مشکل از خودمونه که مردا اینجا هول شدن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

مبارکه خوشبخت بشین ازبس تاپیک زدی براهمه چیزفقط من نیستم همه میدوننعقدنکرده کنارش خوابیدی گفتی بوی م ...

ممنونم ازت 💐 

نیتش خوبه ولی کارش نه.میتونست از راههای دیگه راهنماییت کنه.کتاب.کلیپ

باور کردی خداییش ک نامزدش بگه برو وسط اون همه زن کله صبح باهاشون کل کل کن؟؟!!

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

من تصمیم دارم با دختر مورد علاقم ازدواج کنم. 

متأهل حساب میشمم دیگه!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

نیتش خوبه ولی کارش نه.میتونست از راههای دیگه راهنماییت کنه.کتاب.کلیپ

منم از اعتمادش سواستفاده نکردم و بهش قول دادم