2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 32191 بازدید | 819 پست
10 میلیون خیلی زیاده کل حقوق من 27 میلیونه واسه 12 ساعت کار دیگه کار جانبی دیگه نمیتونم انجام بدم با ...

خدا برکت بده 

خب ۵ تومن خرج کنید باقی بشه پس انداز

بانک مهر یا پاسارگاد حساب باز کنید پلکانی وام میتونید بگیرید 

بالاخره میشه یه کارایی کرد 

با ماشین مدل پایین شروع کنید 

تاکسی‌اینترنتی مشغول شین 

انشاالله خدا کمکتون میکنه 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
خب ارهشرایط از اون موقع هزار برابر سخت تر شده اما خب..ده سال پیش با تقریبا هیچی

الان همون لبنیاتی تو شهرستان با یک میلیارد نمیشه زد داداش شما با هیچی شروع کرده اصلا قابل مقایسه نیست 

کاربر اقام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برکت بده خب ۵ تومن خرج کنید باقی بشه پس اندازبانک مهر یا پاسارگاد حساب باز کنید پلکانی وام میتون ...

سلامت باشید ممنونم خدا به روزی شما هم برکت بده 

کاربر اقام 

بیشتر مادرم رو اعصابم خیلی باهام بحث میکنم بچه فلانی اونطوره پسر فلانی رفته ماشین خریده از این حرفا ...

بگین وقتی منو با بچه اون مقایسه میکنین ی نگاه ب خودتون بندازین ببینین مث خانواده اون هستین از هر نظر 

اینکه پدر و نادر احترام واجبه جداس بحثش ولی شما ک بچه نیستین بگین خودم نیاز دارم رمز کارتم عوض کنین ت کانال کولر قایمش کنین پس انداز کنین با وام و اینا ی خونه بگیرین 

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

دقیقا شوهر من هم همینجوری بود

تو مجردیتش اصلا نتونست پول پس انداز کنه چون خانوادش نذاشتن

الان خیلی پشیمونه خانوادش هم پشتش نیستن تنهایی خیلی سختشه

الان تنها کسی که پشتشه و بهش کمک مالی و جانی میکنه منم

اگه خونه پدرمادرت زندگی میکنی گه گداری خرید کن یا به مادرت پول بده

ولی پس انداز برای خودتو فراموش نکن

یا اینکه هنوز مجردی اگر همش بدی به اونا ظلم به همسر آینده میشه وام بردار ماشین و طلا بخر همش بگو قسط ...

آره در کل ازدواج نمیکنم ولی به پول احتیاج دارم دیگه سنم بالا رفته کی منو تو خونش راه میده باید ی خونه مستقل داشته باشم پشتوانه هم که ندارم 

کاربر اقام 

34

سلام 

ب نظرم شما سنتون سنی نیست که کسی بخاد کنترلت کنه و زور بهت بگه الان باید اتفاقا دنبال سرمایه گذاری و زندگیت باشی 

اگه ام ک متاهلی دیگه بدتر 

اگه ام مجردی بعدا ک متاهل بشی مطمئن باش با همسرت ب مشکل میخوری چون بعد ازدواج معمولا توقع های خانواده بالاتر هم میره

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
بگین وقتی منو با بچه اون مقایسه میکنین ی نگاه ب خودتون بندازین ببینین مث خانواده اون هستین از هر نظر ...

اتفاقا گفتم منتها بهش برمیخوره ی دعوایی را میندازه بیا ببین کاری می‌کنه بگی غلط کرذم تو راست میگی 

کاربر اقام 

خیلی بده

خواهش میکنم نذارید توقع شون بیشتر بشه

جایگاه شون بالاست و احترام واجب 

ولی خب نه اینکه شما از زندگیتون بزنید

ما با اینکه ازدواج کردیم و دوتا بچه داریم،البته شوهرم تک پسر 

ولی پدرش کار و درآمد داره و خیلی هم خسیس هستن،بازم از ما توقع دارن،بدون اینکه بدونن اصلا پول داریم یا نه

مثلا میبره دکتر اصلا خودشون پول خرج نمیکنن،با اینکه شوهرم بیمه کرده ولی برای ویزیت و یه سری چیزا اصلا پول نمیدن

شوهرم کارش خیلی سخته و با دوجا کاری و کلی قسط داریم زندگی میکنیم هزینه های زیادی هم تحمیل میکنن ادعاشونم میشه ما خیلی پسرمون دوست داریم