2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 27726 بازدید | 790 پست
اگه واقعا ندارن یکم بده ولی واسه آینده خودت هم نگه دار شوهر من همینجوری هرچی کار کرد داد به مادرش و ...

حقوق دارن ولی اوضاع مالیمون بخاطر مشکلات مالی که بوده خوب نیست 

کاربر اقام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درحدی که توان داری کمکشون کنی بد نیست ولی کل حقوقتو که نمیتونی بدی خودت خرج داری بلاخره باید پس اندا ...

من بهشون گفتم 3 میلیون ماهانه بهتون میدم قبول نمیکنن به ماشین دیگه علاقه ای ندارم ی موقعی خوشم میومد ولی دیگه از وقتش که گذشت برام مهم نیست هر چیزی به وقتش قشنگه 

کاربر اقام 

حقوق دارن ولی اوضاع مالیمون بخاطر مشکلات مالی که بوده خوب نیست

خب یه مقدارشو بهشون کمک کن و یه مقدارش هم پس انداز بکن

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

به نظرم حقیقتو جز اون مقداری که برا خریت میخای بقیشو طلا بگیر الیزابت هرچی میتونی بزار کنار نزار خان ...

متاسفانه مجبورم کارتمو خونه بذارم اونا هم رمزشو بلدن 

کاربر اقام 

از الان بدی دیگه ازدواجم کنی پدر زنتم در میارن 

دقیقا مثل بابای من که همیشه نوکر ننش بود و فکر میکرد مامان من هووی اونه و اگه میتونس خودش با پسرش ازدواج میکرد😐

در حد یه خرید کوچیک بد نیس ولی حداقل فکر خونه و ماشین برا خودت و ایندت باش اولویت خودتی.

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
نده ولی هر ازگاهی برا خونه خرید کن خب شما هم داری تو اون خونه زندگی میکنی

من تا موقعی که سرکار نمیرفتم هیچ خرجی نداشتم جز ی بسته اینترنت لباس سالی یکبار می‌گرفتم اونم در حد ی پیرهن یا ی شلوار من خرجی براشون نداشتم الآنم میگم ماهانه 3 میلیون میدم 

کاربر اقام 

نگو کاری برات نکردن. بیست سی سال بزرگت کردن. حمل و زایمان و شیردهی و مراقبت از بچه و تربیت بچه که کارهای بسیار مهمیه. پدرت هم قطعا خیلی زحمتتون رو کشیده.

انتظار خونه و ماشین داشتن واقعا توقع درستی نیست. باید خیلی خوب درس میخوندین و الان جوونی، زیاد کار کن.

چند سالتونه؟

من بهشون گفتم 3 میلیون ماهانه بهتون میدم قبول نمیکنن به ماشین دیگه علاقه ای ندارم ی موقعی خوشم میومد ...

باید یه پس انداز مخفی داشته باشی برای روز مبادا ، منم چند سال قبل مثل شما رفتار میکردم اسمشم میزاشتم من فداکاری می کنم تا پدر و مادرم راحت زندگی کنند تا اینکه یه مشکل پیش اومد نیاز به پول شد ولی اون موقع کسی کمک نکرد بعد اون یاد گرفتم وقتی زبونم لال اتفاقی تو آینده براشون بیفته و اگه پولی نباشه باید علاوه بر اون مشکل باید هی دستم مو پیش هر کس و ناکس دراز کنم اونم آیا آخرش بهم پول قرض بدند یا نه .

همیشه به این فکر کن یه زمانی که پیر شدند برای بیماریهای که سراغ شون میاد آیا من می تونم پشتوانه شون باشم و کمک شون کنم یا نه چون همیشه جوان نیستند.

من تا موقعی که سرکار نمیرفتم هیچ خرجی نداشتم جز ی بسته اینترنت لباس سالی یکبار می‌گرفتم اونم در حد ی ...

ولش کن بابا به فکر زن گرفتنت باش، چجوری میخای چار روز دیگ یه زندگی رو بچرخونی؟ معلومه ک اونا برا زن گرفتنتم کمک نمیکنن. دیگ بزار حداقل تاوان بی هوا بچه اوردنشون دادن خرج خورد و خوراکت باشه