2777
2789

😐😐😐😐😐

خودش تاچند وقت پیش میگفت آیفون نخر خوب نیست

فلان میشه بهمان میشه 

گوشی قبلیشو ۳۰ تومن فروخت گوشی آیفون ۱۲ ۴۲ تومن بودن

۱۲ تومنش و باباش داد

نمیدونم چطوری پدرش و راضی میکنه هرسال گوشی عوض میشه گوشی قبلیشو یکسال نشد عوض کرد

حالا هی عکس و فیلم میفرسته واسم 

گوشی خودم سامسونگ  a10s💔

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا آدما زندگیشون رو بر اساس سوزوندن دل تو میچینن

بخدا تا دید من قصد عوض کردن گوشیمو دارم از ترس اینکه یوقت خدایی نکرده نرم آیفون بخرم 

رفت گوشیشو عوض کرد با اینکه قبلیه هم سامسونگ مدل بالایی بود

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

ببین شما نباید برات مهم باشه ،اگه اون قصدش اینه شما باید انقد خودتو دوست داشته باشی که برات مهم نباشه ،سد دفاعی باید داشته باشی که آزار نبینی اونم همش تو ذهنته افکارته ،

🥴امضام نمیاد 

والا بخدا من ی آیفون ۱۴ مکس دارم به قول ما کوردا دست حضرت عباس روشه اگه میگیرمش دست😂😂

گوشی دومم ی شیائومیه باهاش بیشتر عشق میکنم 

الان آیفون داشتن کلاس نیست(( جایگاه اجتماعی داشتن کلاسه خواهر))

ادما گوشی میخرن وسیله جدید میخرن چون با اون دلشون خوشه سوزندن دل شما تو یاهرکسی بیشتر وقت ها نیست شما همچین حسی داری 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ولش کن تو هم شوهر کن دلش بسوزه اشغال

ببخشید خندم گرفت😆😆😆

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

حالا موفق شده یا نه ؟! تاپیک ز دی به خاطرش

من از اینکه ایفون خریده ناراحت نیستم از رفتاراش ناراحت شدم

تا زمانی خودش آیفون نداشت بهم میگفت آیفون نخر خوب نیست بعد دوسال دیگه آپدیت نمیشه و فلان

ولی خودش دیروز رفت خرید

والا بخدا من ی آیفون ۱۴ مکس دارم به قول ما کوردا دست حضرت عباس روشه اگه میگیرمش دست😂😂گوشی دومم ی ش ...

اتفاقا من از آیفون میترسم .همش میگم کسی که ایفون داره تو‌خطره چون میدزدن.حالا دزدیدن جهنم میزنن طرفو‌ ناکار میکنن