میخوای تک تک مراحل زندگیت رو با این سایت پیش ببری؟؟
موضوعی که تموم شده دیگه هی ادامش نمیدن که
اما بهت گفتم و فراموش نکن
تمام تست های سلامت رو بگیر ازش
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توضیح دادی حل شده دیگه این کارا چیه؟ موصوع بسته رو دوباره باز نکن که شکش بیشتر بشه اما از من میشنوی اگه هنوز کاری نکردی برو یه دکتر خوب گواهی بگیر برا خودت نگه دار برا روز مبادا
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
اول خودت هرجورشده برو دکتر تا معاینه شی بعد دکترگفت سالمی حتما باشوهرت برو .همسرت واسش مهمه فردا رفتی سر خونت هی بهت نگه نداشتی و ازاین حرفها یه عده هم اینجا اگه بهت میگن نرو اینا به اصطلاح روشن فکرن .توجه نکن.برو خیال خودت رو راحت کن