2777
2789
عنوان

این همه صبح بیدارشدم براش صبحانه درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 11530 بازدید | 258 پست
درسته که وظیفه زن پخت و پز و اینا نیستولی عرف اینو میگهپس ما باید صبحانه را اماده کنیملباسها تمیز، ا ...

خوشم اومد از حرفت حالا بعضی ها اگه بگی میخورن ادمو بابا اونم داره زحمت میکشه واسه ما.ازاون گذشته اگه آدم کسی رو دوست داشته باشه همیشه کاری میکنه ک خوشحالش کنه  منم همینم چون دوسش،دارم براش همه کار میکنم اونم قدردانی میکنه ازم 

دقیقن شده وظیفه.... دوسدارم ی پیام بدم بش خودمو محترمامه خالی کنم

بهش پیام بده تایمی که میدونی استراحتش هست بگو صبح مشکلی داشتی حالت خوب نبود آخه دیدم یه جوری هستی بعد اگه دیدی دلجویی کرد با احترام حرف زد چیزی نگو ولی اگه دیدی بد حرف زد ناراحتی خودت با احترام بگو به جور بگو که خجالت زده بشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ما چی جیگرمون خون میشه تا بچه بیدار بشه بره مدرسه من اگه همسرم باشه فقط تغذیه بچه ها اماده میکن ...

من همسرم هست، ولی طاقتم نمیشه بخوابم. صبحانه ام نمیخوره دخترم، اول صبح میلش نمیکشه. ولی یه چای عسل هرروز بهش میدم، بعد راهیش میکنم. صبحانشم میبره مدرسه میخوره.

گاهی میگم کار خوب و مادرای ما میکردن، قدرشونم میدونستیم. ما انقدر برای بچه هامون از جون و دل مایه میذاریم، اخرم بزرگ میشن میگن چیکار کردین برامون؟ میخواستین به دنیا نیارین مارو🥺🤧

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

دقیقن شده وظیفه.... دوسدارم ی پیام بدم بش خودمو محترمامه خالی کنم

نه خیلی رفتارت بچگانس

اگر میخای دیگه بیدارش نکنی نباید با موضع دعوا شروع کنی کارت زشته

الان بیخیال شو و فراموش کن روزتو زهرمار نکن

از فردا کوک نکن یا خواب بمون 

اعتراضم کرد با خونسردی بگو وای ببخشید خواب موندم 

چندبار خواب بمونی مجبور میشه خودش انجام بده وظیفه خودشو

صبحانه هم پنیر و اینارو شب قبل اماده بذار یخچال صبح خودش پاشه برداره 

یجور خانومای اینجا حرف میزنن انگار از یخچال برداشتن مرگ داره میچسبه به دست طرف!! والا من مامانمم بیدار نمیشد صبحانه بده بهمون خودمون مگه ناتوانیم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خداپدرتوحفظش کنهشماوپدرتون ازاین روندراضی هستین؟

من که ازدواج کردم ۱۷ ساله ولی پدرم بنده خدا به هر ساز مامانم میرقصه گاهی همه مون میگیم عجب صبری داره مامانم قدر نشناس هست بخدا بابام دیسک کمر گرفته با این حال اینقدر تو کار خونه کمک مامانم میکنه اون شب اونجا بودم بنده خدا داشت ظرف ها شام که خورده بود میشست من جارو میزدم گفتم بزار من میشورم گفت نه شستم دیگه نمیگم کمک گردن بده ولی اینکه قدر نشناس باشی بده 

نه خیلی رفتارت بچگانساگر میخای دیگه بیدارش نکنی نباید با موضع دعوا شروع کنی کارت زشتهالان بیخیال شو ...

ن میفهممت اتفاقن شما از اونایی هستی که مشخصه زیاد خوبی کردی تهش هیچی نداشته و حالا نمیخایی کسی مث شما انقد خوبی بی نتیجه کنه.. اره چیزی نمیگم با رفتارنشون میدم بش.. فقط الان ی پیام دادم گفتم ک ممنون میشم بگی چرا دیروز سرکارت عکس دو نفره ی بک گراندو حذف کردی..همینو گفنم بش

من همسرم هست، ولی طاقتم نمیشه بخوابم. صبحانه ام نمیخوره دخترم، اول صبح میلش نمیکشه. ولی یه چای عسل ه ...

دقیقا 

ن خب بااخم دلیلشو گفت ک چون زودتر بیدارم کردب

وا خب فردا صبحونه اماده کن بیدارش نکن بزار خودش هر ساعتی میخواد بیدار بشه تو هم چای اماده کن سفره بچین برو بخواب 

ن خب بااخم دلیلشو گفت ک چون زودتر بیدارم کردب

شب که اومد خونه بدون جارو جنجال بگو از فردا صبح ساعت بذار بیدار شو برو.‌ من یه وقت زود بیدارت میکنم یه وقت دیر میشه، حوصله ندارم. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟