2777
2789
عنوان

این همه صبح بیدارشدم براش صبحانه درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 11501 بازدید | 258 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابا برات مهم نباشه منم همینجوریه شوهرم زودتر بیدارش میکنم مبگه الان زوده 10 دقه بعد بیدار می ...

دقیقا زن با سیاست یعنی همین منم دلخور باشم میگم ومیگذرم بعدش چون فهمیده ک ناراحت شدم از معذرت خواهی میکنه همچی به خیر و خوشی تموم میشه😁🙋

من هر وقت تو زندگی دستمو تا ارنج کردم تو عسل و دهن کسی گذاشتم، ازم تشکر نکرد هیچتازه دستمم گاز گرفتح ...

دقیقن شده وظیفه.... دوسدارم ی پیام بدم بش خودمو محترمامه خالی کنم

دقیقا مثل ما، کل دوران مدرسه بابام صبحانمون و میداد. چون تایمی که بابام میرفت سرکار و ما میرفتیم مدر ...

حالا ما چی جیگرمون خون میشه تا بچه بیدار بشه بره مدرسه من اگه همسرم باشه فقط تغذیه بچه ها اماده میکنم میزارم رو کابینت خودش بیدارشون میکنه صبحونه هم نمیخورن ولی همسرم که نباشه یعنی هر روز صبح قلب درد میگیرم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
۲۰ ساله ازدواج کردم یبارهم سرکاررفتنی براش صبحانه نچیدمصبح روزعروسیمون زودبلندشده بودم براش صبحانه د ...

افررررین چقد با غیرتی تو 👍🏻ینی سر همون حرفش دیگ پانشدی؟؟ 

بهش پیام بده بگو عزیزم شرمنده بابت صبح دیدم چون ده دقیقه زود بیدار شدی خیلی ناراحت بودی

انشالله از فردا خودت ساعت کوک کن هر ساعتی که دوست داری بیدار بشی و صبحانه مطابق میلت بخور

اینجوری نه تو اذیت میشی نه من مجبورم صبح زود بیدار بشم 

روز خوبی داشته باشی