2777
2789
عنوان

این همه صبح بیدارشدم براش صبحانه درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 10300 بازدید | 251 پست

من تا یاد دارم مامانم بیدار نمیشد نه برا ما نه بابام  بابام خودش صبحونه آماده میکرد دیگه بزرگتر که شدم مثلا ۹ ۱۰ ساله من خودم خواهر برادرم راهی میکردم الان هم همین بابام صبح بلند میشه صبحونه آماده میکنه نون میخره ظرف ها شب میشوره میره بیرون تازه مامانم ازش هم راضی نیست همیشه خدا هم باهاش بحث میکنه بابام خیلی صبرش بالاس عجیب بالاس

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
همین مردا اخرش تاپیکو نگا کن ده دقیقه زودتر بیدارش کرده توپیده ب اسیمردا همینن نباید مادری کنی واسشو ...

بخدا اولش خوب بود تا ساعت و دید اخماش رفت تو هم رفتارش عوض شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکرده را تدبیر نیست. اولا چه لزومی داره شما صبحانشو بدی؟ بچه دوساله ست مگه؟ بعدم چرا شما باید بیدارش کنی؟ ساعت بذاره، بلندشه صبحانش و بخوره بره

حالا اینکه تو روابط بین زن و شوهر، ادم گاهی دلش میخواد بلند شه و صبحانه آماده کنه و باهم بخورن، و با همسرش خداحافظی کنه، فرق میکنه. ولی اینکه مرد اینو وطیفه زن بدونه و با ده دقیقه اینور اونور ناراحت بشه و قهر کنه نوبره.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

به جهنممم.اخه ۳ نصفه شب؟ شاید یه بار آدم حال تداره، مریضه. یا هر چی باید این رفتار رو کرد ؟ برکت خدا ...

کم آوردم دیگه بخاطر بچم دیوونه بازیاش میبینم سکوت میکنم 

خدایا نگهدار فرزندم باش ...ما رو از هم جدا نکن خدایا خوبم...

همین مردا اخرش تاپیکو نگا کن ده دقیقه زودتر بیدارش کرده توپیده ب اسیمردا همینن نباید مادری کنی واسشو ...

قبول ندارم 

اگر هر سری سر این موضوع بحث کنن،مسئله فرق میکنه 

حالا یه سری به هرررر دلیلی اینجوری شده 

چیز بزرگی نیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

قبول ندارم اگر هر سری سر این موضوع بحث کنن،مسئله فرق میکنه حالا یه سری به هرررر دلیلی اینجوری شده چی ...

قبول نداری ریپ نزن 

نظر خودتو جدا بنویس 

روز خوش

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

قبول نداری ریپ نزن نظر خودتو جدا بنویس روز خوش

نظر دادی طبق نظرت جواب دادم 

چی میگی😐😶

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من تا یاد دارم مامانم بیدار نمیشد نه برا ما نه بابام بابام خودش صبحونه آماده میکرد دیگه بزرگتر که ش ...

دقیقا مثل ما، کل دوران مدرسه بابام صبحانمون و میداد. چون تایمی که بابام میرفت سرکار و ما میرفتیم مدرسه، یکی بود. خودمون از همون کلاس اول پا میشدیم اماده میشدیم، میرفتیم مدرسه ولی مامانم و بیدار نمیکردیم.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من متوجه شدم چیه منظورشما.... این خانمم نظرش محترمه درسته ولی با نظرشما بیشتر موافقم چون من برا خودم ...

من هر وقت تو زندگی دستمو تا ارنج کردم تو عسل و دهن کسی گذاشتم، ازم تشکر نکرد هیچ

تازه دستمم گاز گرفت

حالا میخواد مادر ادم باشه یا بچه یا شوهرت 

کار تو به تشکر تبدیل نشده چون انقدر انجام دادی شده وظیفه!

اینجا خانوما کلی تاپیک زدن و اموزش دادن

مثل بانو ارتمیس 

دختر گرانبها و... 

اینارو بشینین بخونین واقعا مطالبشون ارزشمنده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم