2777
2789
عنوان

این همه صبح بیدارشدم براش صبحانه درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 10300 بازدید | 251 پست
چرا تو خانواده اختلاف میندازید چه اشکالی داره همسرش بیدارش کنه اونوقت همسرشم بگه زن گنده خودش بره خر ...

خانوم شما عقیدتو برا خودت نگه دار 

تو کامنت بقیه دخالت نکن 

به شما ربطی نداره من چی نوشتم 

استارتر از شما نظر نخواست 

من در جواب سوالش گفتم چه کنه 

شما برو خدمتکار شوهرت باش مامانش باش کسی کاری به کارت نداره

بعدشم کجا اختلاف انداختم؟ گفتم دعوا نکن و پیام نده 

بذار یاد بگیره خودش بیدار بشه

بعدشم کار کردن وظیفه مرده 

شما انقدر بی عزت نفسی کار کردن شوهرتم منت سر خودت میدونی مشکل بقیه نیست

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

من اول ها بیدار میشدم ولی  خود همسرم از همون اول ازدواج بهم گفت بیدار نشو من خودم یه چیز میخورم میرم سرکار هم صبحونه مبخورم کلا همسرم هیچ توقعی بنده خدا از من نداره حتی چای بخواد چی بشه بگه براش بریزم اونم با بی زحمت و لطفا گفتن  ولی یه دختر دارم تلافیش در اورده از صد تا شوهر بدتره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحانه که براش درست نمیکنم هیچ.مدامم غر میزنم چرا سرصدا میکنی؟چرا زیپ کیفت رو انقدر باز و بسته میکنی ...

زندگی زناشویی یعنی درک متقابل حالا شوهر اسی یه روز عصبانی شد چتونه بابا خوبه مردا تو این گرونی میرن کار میکنن هزار جور قسط و قرض دارن یه صبحانه هم دستشون ندیم

مگه بچس پا میشین صبونه میدینبیدارش میکنینوای پرنسس دارین یا شوهرشوهر من ک تازه نباید سروصدا هم بده ...

بحث پرنسس بودن نیست 

بعضیا زندگی رو این شکلی جلو میبرن 

و هیچ مشکلی هم نداره 

یه نوع ابراز علاقه هست بعضیا دارن و بعضیا ندارن 

لازم نیست با زندگی خودتون مقایسه کنید که! 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خانوم شما عقیدتو برا خودت نگه دار تو کامنت بقیه دخالت نکن به شما ربطی نداره من چی نوشتم استارتر از ش ...

من متوجه شدم چیه منظورشما.... این خانمم نظرش محترمه درسته ولی با نظرشما بیشتر موافقم چون من برا خودمم پانمیشم صبح بعد برااین پامبشم هیچی تازه صبونه هم میذارم.. الان. دارم میترکم از ناراحتی فقط ی راهکار بدین میخام شیک رفتار کنم و بی محل کنم

سر اینکه ۳ صبح ... میخواست من بیدار نشدم

به جهنممم.اخه ۳ نصفه شب؟ شاید یه بار آدم حال تداره، مریضه. یا هر چی باید این رفتار رو کرد ؟ برکت خدا رو رو بریز تو جوب ؟ هی وای من

بحث پرنسس بودن نیست بعضیا زندگی رو این شکلی جلو میبرن و هیچ مشکلی هم نداره یه نوع ابراز علاقه هست بع ...

همین مردا اخرش تاپیکو نگا کن ده دقیقه زودتر بیدارش کرده توپیده ب اسی

مردا همینن 

نباید مادری کنی واسشون اکثرشون همینه

اگه شوهر تو اینجوری نیس استثنا هس وگرنه اکثریت همینن مرد ایرانی

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠