2777
2789
عنوان

این همه صبح بیدارشدم براش صبحانه درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 11501 بازدید | 258 پست
شما دعواتون نمیشه ؟شوهر اسی هر روز صبح با قهر واخم میره ؟اون آقا کار می کنه پول خونه کس دیگه میبره . ...

ب هرحال من بااین کار مخالفم

نظرم اینه  خانومی ک شاغل نیس و قرار نیس اول صب بیدار ش وظیفه ای نداره صبحانه بده ب همسرش

صبحانه ک مث ناهار وشام پختنی نیس

خیلی راحت وآماده میتونه خودش بیارع از یخچال بخوره نهایت خانوم بعدازرفتن همسرش میز رو جم کنه

تو رفتارای زندگی مشترکتون تجدید نظر کنید

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

والا همه با یه حالتی میگن مگه بچه اس مگه مامانشی .منم ۱۸ سال درست می کنم ناهارشم صبحا باید آماده کنم ...

آره دیگه بابا

زندگی همینه

ما خانوما فکر می کنیم فرشته ایم بدون خطا آقایون دیو هستن سرتا پا خطا

بنده خدا خوابش میومده عصبی شده یکم

حالا برمیگرده عذرخواهی می کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلمه الان ی پیام بش بدم

نه دیگه 

اشتباهه 

تو محل کار پیام دادن اشتباهه 

اصلا چت کردن درمورد بحث اشتباه تررررر 

فقط صحبت رو‌در‌رو وقتی هر دو حالتون خوبه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

هیچ وقت خانومایی ک بیدار میشن ب همسرشون صبحانه بدن رو درک نکردماین همه میگن برا همسرتون مادری نکنید ...

بخاطر8دقیقه زودتر چنان اخمی کرد چنان سرسنگین شد که حدو حساب نداره بی خدافظی رفت

نه بابا خیلی زشته چرا حرف سنگین بزنی؟کم کم عادتش بده نه ساعت کوک کنی نه صبحانه بذارینهایت جمعه ها که ...

چرا تو خانواده اختلاف میندازید چه اشکالی داره همسرش بیدارش کنه اونوقت همسرشم بگه زن گنده خودش بره خرج خودش و دربیاره 

بخاطر8دقیقه زودتر چنان اخمی کرد چنان سرسنگین شد که حدو حساب نداره بی خدافظی رفت

چی بگم

تو رفتارت تجدیدنظر کن لطفا

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

شب میاد...

نه پیام نده اسی بذار شب بیاد پیام دادنت اشتباه ولی ناراحتم نباش مثل هر روز عادی به خدا اتفاقی نیوفته مردا مثل ما نیستن الان اون داره به کار و مسائل کاریش فکر میکنه

مگه بچس 

پا میشین صبونه میدین

بیدارش میکنین

وای پرنسس دارین یا شوهر

شوهر من ک  تازه نباید سروصدا هم بده ما بدخواب نشیم 

😐

چقدم عذرخواهی میکنه تازه گاهی لامپو روشن میکه

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠