2777
2789
عنوان

این همه صبح بیدارشدم براش صبحانه درست کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 11501 بازدید | 258 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحانه که براش درست نمیکنم هیچ.مدامم غر میزنم چرا سرصدا میکنی؟چرا زیپ کیفت رو انقدر باز و بسته میکنی؟از تو کشو چی میخوایی چرا انقدر باز و بسته ش میکنی و....؟خلاصه غر میزنم سرش.الانم که صبح زود بیدار میشم بخاطر مدرسه ی پسرمه.

انقدر شوهراتونو پر توقع و بدعادت نکنین.مگه پیشخدمت اونی که پاشی براش صبحانه درست کنی؟اگه تو میرفتی سرکار ،اون میکرد؟از خوابش میزد؟چه خبره بابا مگه،خدای روی زمینه؟

هیچ وقت خانومایی ک بیدار میشن ب همسرشون صبحانه بدن رو درک نکردماین همه میگن برا همسرتون مادری نکنید ...

شما دعواتون نمیشه ؟شوهر اسی هر روز صبح با قهر واخم میره ؟اون آقا کار می کنه پول خونه کس دیگه میبره .یه لقمه صبحانه ای 

منم اجازه نمیدم تا حالا نشده که بگم نرن ولی امروز خیلی عجیب بود اصلا تکون نمیخورد میگم که از چهارشنب ...

اخی عزیزم 

حالا خودت ناراحت نکن 

اگه نمیخوای بفرستی حداقل یه پیام بده به معلمش که کسالت داره نمیتونه بیاد 

ولی بذار یکساعتی بگذره باهاش اتمام حجت کن که اخرین باری باشه که بدون دلیل مدرسه نمیری

اخی عزیزم حالا خودت ناراحت نکن اگه نمیخوای بفرستی حداقل یه پیام بده به معلمش که کسالت داره نمیتونه ب ...

آره حالا پیام میدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

اسی حرفای نی نی سایت گوش نده اینجا همه ملکه هستن مطمئن باش صبحانه هایی که برای همسرت آماده میکنی تو گوشت و پوست و استخونش ریشه کرده امروز حال نداشته وگرنه هر روز که اینجور نیست من خیلی وقته اینجا تایپیک نمیزنم کاش میشد قبلیارو هم پاک کنم اینجا مردم مشکلات و برامون بزرگتر میکنن

دمت گرم چقد قشنگ گفتی.... اره این اخلاقش و داره که یهو سر ی چیزی سرسنگین میشه و.... منم انگار عادتش ...

نه بابا خیلی زشته چرا حرف سنگین بزنی؟

کم کم عادتش بده نه ساعت کوک کنی 

نه صبحانه بذاری

نهایت جمعه ها که خونس پاشو یه صبحانه خوب بذار اونم نه صبح اول وقت

فردام بیدار نکن بگیر تخت بخواب 

اعتراضم کرد خودتو بزن به اون راه بگو وای عزیزم خواب موندم خودت گوشیو زنگ بذار

چند بار که خواب بمونی و نتونی انجام بدی خودش مجبور میشه

تقصیر خودته از اول مسئولیت کوچکترین چیزارو ب عهده گرفتی

مرد گنده باید عرضه داشته باشه خودش بیدار شه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم