2777
2789

با سلام

فروردین ۱۴۰۴ پیش خانم دکتر فیلر زیر چشم  آلی اکسین ،سه جلسه پی آر پی و دو جلسه اسکلروتراپی پاریس انجام دادم ،که وظیفه خودم دونستم تجربیات خودم رو در اختیار دیگران بگذارم تا بقیه ی افراد مثل من گول این پزشک مدعی رو نخورند

فیبر زیر چشم تا حدودی گود زیر چشمم را پر کرد ولی متاسفانه موقع خندیدن یک گودی خیلی بد و نافرم ایجاد میشد به خانم دکتر گفتم ایشون هم فرمودند شما وسواس دارید و خواستم با تزریق آنزیم فیلر اضافه رو بردارند ولی متاسفانه زیر بار نرفتند وگفتند کار من مشکل نداشته مجبور شدم کلی هزینه بدم و بروم پیش دکتر دیگری که آنزیم بزنه و بعد آنزیم و برداشت فیلر اضافی خداروشکر مشکلم حل شد🌺

زیرش مو داشتم ولی حجم موهام راضی کننده بود دکتر مدعی برای درمان سه جلسه پی آر پی پلاس بدون استفاده از محلول را پیشنهاد دادند با اطمینان که مشکل ریزش موهاتون حل میشه که هیچ ،موی جدید و ضخیم هم در میارید منو وارد این بازی کثیف و دردناک کردند،متاسفانه با جلسه اول حجم قابل توجهی از موهام ریخت که وقتی بهشون گفتم گفتند نگران نباشید اولش موهای سست می‌ریزه و موهای ضخیم درمیاد و در ابتدای جلسه دوم گفتند حتما باید محلولی که من میگم که توش ماینوکسیدیل هم داره بزنید در صورتی که اول کار گفتند محلول نمیخواد ولی متاسفانه ریزش هنوز در حد افتضاح ادامه داره و گفتند نگران نباش عالی میشه بعد سه جلسه گفتند باید هر سه ماه یکبار بیای تزریق کنی و محلولم اصلا قطع نکنید حداقل ۴ سال، بعد ۵ ماه نتیجه و میبینی الان ۷ ماه گذشته و حجم موهام خیلی کم شده و قابل قبول نیست

حالا بریم سراغ واریس دو مورد بالا حیطه متخصص پوست بود که میگیم تجربه لازم رو نداشته ولی برای درمان واریس باید به متخصص قلب مراجعه میکردم که این موضوع را نمی‌دانستم و این خانم دکتر مدعی گفتند خیلی واریس نداری و با اسکلروتراپی حل میشه فارغ از تعداد جلسات و توضیحات دیگه،

بدون سونوگرافی درمان را با هزینه گزاف شروع کردند در وسط کار گفتند باید دوباره دیگه بیاید ، که متاسفانه بعد جلسه دوم به متخصص قلب مراجعه کردم با انجام سونوگرافی گفتند اون خانم نه مهارت لازم رو داشته نه حیطه تخصصشون بوده واریس ها بطور کامل درمان نشد که هیچ به دلیل عدم مهارت لازم تمام جای تزریق لکه های تیره ایجاد شد که واریس ها با دو جلسه لیزر درمان شد ولی متاسفانه لکه های تیره یا بهتر بگم جا پای این پزشک مدعی بعد دوباره لیزر ضد لک هنوز همراهمه که باید چند جلسه دیگه لیزر انجام بدم

خوب بریدنظام پزشکی شاکی بشیدالان اون میتونه شاکی شمابشه بااین تایپک

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم 

این دکتر خیلی معروفه منم یه مدت قصد داشتم برم پیشش برای جای جوش و لک ولی بعد دیدم از عهده ی هزینه هاش برنمیام

خیلی کار خوبی کردین اطلاع رسانی کردین که بقیه آگاه بشن🙏

خوب بریدنظام پزشکی شاکی بشیدالان اون میتونه شاکی شمابشه بااین تایپک

پیش دکتر هایی که رفتم برای جبران ( تزریق آنزیم و لیزر ضد لک و مو) کلی مدرک دارم 

هدف من از ایجاد تاپیک  این بود که دوست نداشتم تو این اوضاع اقتصادی همشهری دیگم متضرع بشه

البته یک سری هم برای لیزر پیش ایشون اومده بودند راضی بودند من تو موارد فوق راضی نبودم ممکنه تو خدمات دیگه عالی باشند ،

فقط لطفا با چشم بازتر انتخاب کنید

البته منم چند سال تو اینستاگرام دنبالشون کردم و دیدم همه راضی هستند بعد خودم پست نارضایتی گذاشتم دیدم سریع پاک شد🙈😔فکر نمی‌کردم پست های نارضایتی پاک بشه