2777
2789

تو کشتیرانیه ، بعد با خانومای همکار یا غیر همکار ارتباط میگیره، گندش در میاد ؛ میاد به من میگه کمکم کن اخراج نشم!!!! اداره فهمیده؛ زنه اخراج شده!!!!!

جالب اینجاست دو ساله خونه رو ترک کرده ؛ اقدام به طلاق هم کرده، ولی طلاق نمیده

منو گذاشته تو آب نمک تا اگه روزی دستش از همه جا کوتاه شد برگرده!!!

الان چند روزه دوباره اون زنیکه ی همکارشو اخراج کردن؛ نمیدونم چی بینشون گذشته، اونم رفته زیراب شوهرمو زده، اونو اخراج کردن؛ اینم داره از ترس قالب تهی میکنه ، امروز پرسیدم جریان چیه؛ میگه همدیگه رو دوست داشتیم، اونم شدید ابراز علاقه میکرد؛ میرفتیم بیرون ، میگفت زنتو طلاق بده ازدواج کنیم، دید من طلاقت نمیدم اینجوری کرد!! البته که من باورش نمیکنم

و این زنیکه ی از خدا بیخبر چقدر زندگی رو به کام من تلخ تر میکرد؛ برای اینکه منو از چشم شوهرمو بیشتر بندازه همش علیه من تحریکش میکرد و شوهرم چقدر عذابم داد

چقدر دخترم اشک ریخت ؛ خدا ازش نگذره

فقط بخاطر دخترم نمیخوام اخراجش کنن، چون حقوقش بالائه، و هزینه های دخترم و زندگی رو از اونجا میده؛ اگه اخراج بشه میمونیم، دخترم به اذیت میفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت برو مهریه ت رو اجرا بزار .منتظری این زیگیل سرگردان طلاقت بده ؟؟!تو رو نگه داشته برا بستن دهن فامیل 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

هی......

اگر پولش به شما می رسه اره

اما یک امتیازمالی ازش بگیر

که فردا اگر دیگه بهتون پول ندادنسوزی 

بگو خونه ای زمینی به نامت کنه بگو بعدمیام میگم من به شوهرم ازچشمهام بیشتراطمینان دارم و .....

درجریانم خانمه پاپیچ شوهرم شده و چون این پا نمیداد اومده براش توطئه کرده 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

میگه اون افتاده دنبالش

تو هم باور کردی ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو