2777
2789
عنوان

ناتنی نامادریا

457 بازدید | 28 پست

ببینید من با بچه ناتنیم خوبم همه چی خوبه تو خونه خودم تا میریم بیرون بچه یکیو میبینه عمدا ناراحت وایمیسته مثلا بزرگترا فامیل اینم بگم دوازده سالشه ده ساله با منه مادرش محلش نمیده بعد. مردم فکر میکنن با این ناراحتی بین مردم ما تو خونه بدیم در حالیکه خودش به یه بچه ای میگفته اینقدر اینکارو میکنم بابام مادرم بیاره چون هنوز ازدواج نکرده بعد من به شوهرم گفتم داره این رفتارش ادامه پیدا میکنه من که میگم گوش نمیکنه تو بگو دعوا با من کرد گفت نمیتونم یعنی هیچی تو زندگی نمیگه مگه بچه تربیت نمیخواد از اول گفته حتی بچه سرما ببره صاحب اختیارمه الان قهرم  به نظرتون باز پاشم صبحانه بدم نهارشو بدنیا محلشون ندم

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای پسر من ۱۲سالشه اصلا نمیشه باهاش بیرون رفت خصوصا بازار از اول تا آخرش قهره چندبارم پدرش دعواش کرد فایده نداره همش میگه برگردیم یا کوچکترین چیزی بشه قهرمیکنه حرفم نمیزنه

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه مثلا عروسی میرفتیم با بچه ها بازیشو میکنه بعد میاد پیش ریش سفیدان گریه میکنه الان پنج ششمین بارشه

به نظرم غذا رو حذف نکن براش 

ولی بی محلی کن یکم یه چند روز سر سنگین باش 

بعد براش توضیح بده 

مادری که فقط زاییده مادر نی 

حتی نگهت نداشته دو ساله بودی ولت کرده و ...

من نگهت داشتم و ...

البته با زبون خوب بگو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

منم دو تا بچه دارم میگم باید شوهرم جمعش کنه مگه من لباسشو نمیخورن غذاشو نمیدم اینور اونور نمی‌برم همه چیش با منه چرا حق ندارم بگم اینکارو نکن اون روز سپردم تورو خدا مجلسو خراب نکنی

به نظرم غذا رو حذف نکن براش ولی بی محلی کن یکم یه چند روز سر سنگین باش بعد براش توضیح بده مادری که ف ...

به خدا گفتم الان از درد و غصه قلبم درد میکنه من با شوهرم خوب بودم بچه چند سال تو خونه عمدا دسشویی میکردم شوهرم نتونست بگه نکن آخرش عمه عموهای جمعش کردن الانم این فیلمشو میگم یه حرفی بگو پیش بچه میگه زورم بهش نمیرسه اونم محل نمیزاره نه منو نه باباشو

بنظرم خودت ببرش پیش روانشناس 

و اینم بگم اره بدت منم نامادریم 

بچه کلا پیش مادرش هست ولی کلا  نفقه

خورد و خوراک و مدرسه ای و سرویس و همه چیزش پای ماست (البته از وقتی من آمدم اینکارارو میکنم قبل من فقط نفقه میداده)منم هم دیدنی انگار شمر میبینه هر بی احترامی که فکرشو بکنی رو میکنه ولی من ب روم نمیارم 

میدونم چونکه شما تو یه خونه زندگی میکنید براتون سخته یه مدت باهاش بیرون نرو بنظرم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

وااای پسر من ۱۲سالشه اصلا نمیشه باهاش بیرون رفت خصوصا بازار از اول تا آخرش قهره چندبارم پدرش دعواش ک ...

شما بچه خودته پسر منم کوچکتره اینطوریه نه در حد ناتنی ولی میگم عیبی نداره ولی اون ناتنی وقتی ناراحته همه مردم چشمشون روشه همه دنبال حرفن به خدا خسته شدم

بنظرم خودت ببرش پیش روانشناس و اینم بگم اره بدت منم نامادریم بچه کلا پیش مادرش هست ولی کلا نفقه خور ...

مجبورم مهمونی عروسی باهم دعوتیم ولی دیروز گفتم ازین به بعد دیگه هیچ مهمونی من نمیام ببر بچه خوش بگذره بهش