نه والا ما نمیخوریم، البته دیدم کسانیکه میخورن، نمونه اش دختر خودم، دوست داره صبحونه غذا بخوره، این ...
ماهم اش شیرازی اینامیگیریم تواداره بچه هامیخورن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
واااااای این حتک حرمت ب صبونه بخشیدنی نیس😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖
هتک درسته نه حتک
پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف میکنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمیکنم مگر اتفاقی
اسی منم غذا میخورم اصلا پنیر و امثالهم واسه صبحانه بی معنیه
هرچند اصلشم همینه صبحانه غذا باشه
چند کشور اروپایی هم صبحانه غذا میخورن (فکر کنم ایتالیا
پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف میکنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمیکنم مگر اتفاقی
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)