2777
2789
عنوان

کیا صبحونه غذا میخورن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 60 پست

عادت ندارم ولی امتحان کردم عالیه مثلا لوبیا وکباب🤤🤤

ی بار برنجم خوردم

البته ک عاشق برنجم تواناییشودارم هرروزصبح بخورم

اهل صبحانه نیستم معمولیش تخم مرغ ابپزه

ونیمرو

خوبش عدسی لوبیا و...

درکل عسل وارده وفلان اصلا حالمم یجوری میکنه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون ریپلای کردی باید امروز ۳کیلو خاویار بخری بین نینی سایتیا پخش کنی🤣😂

خاویارم کجا بود . ماهی چیلا ازین بسته بندیا خواستید در خدمتم. بسته ای ۵۰ هزار تومنه.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

خاویارم کجا بود . ماهی چیلا ازین بسته بندیا خواستید در خدمتم. بسته ای ۵۰ هزار تومنه.

اونارو نگهدار برا خودت 😑😂

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

نه والا ما نمیخوریم، البته دیدم کسانیکه میخورن، نمونه اش دختر خودم، دوست داره صبحونه غذا بخوره، این ...

ماهم اش شیرازی اینامیگیریم تواداره بچه هامیخورن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اونارو نگهدار برا خودت 😑😂

من که نمی‌خورم. من فقط ماهی قزل آلا از دریای شمال میخورم.   

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

😑😂نکشیمون جومونگ ایشالا تیغش گیر کنه تو گلوت

خدا نکنه. .‌زبونتو‌ پشه نیش بزنه!      

واااااای این حتک حرمت ب صبونه بخشیدنی نیس😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖

هتک درسته نه حتک

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

خدا نکنه. .‌زبونتو‌ پشه نیش بزنه!

من فقط اوزون برون و زبیدی میل میکنم خسیس خاویارم که نگرفتی برا نینی سایتی ها بای😑😂

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

اسی منم غذا میخورم اصلا پنیر و امثالهم واسه صبحانه بی معنیه

هرچند اصلشم همینه صبحانه غذا باشه 

چند کشور اروپایی هم صبحانه غذا میخورن (فکر کنم ایتالیا 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

من فقط اوزون برون و زبیدی میل میکنم خسیس خاویارم که نگرفتی برا نینی سایتی ها بای😑😂

نکشیمون بانو‌ چویی .! اوزون برون دیگه چه صیغه ایه.   

رشتی ها اینطورن 😍

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)