2777
2789
عنوان

چرا طرف مادر پدرها هستین گاهی پدر مادرها سم هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 47 پست
نگفتم اینده الان جدام خودم گفتم بیا نرو اونجا اون ماهی ۱بار می رفت عروسش هروز اونجا بود ذوق می کرد م ...

ن گفتم مثلا با خودت فکر میکنی من درآینده همچین مادری نمیشم و اینا

خب بهترین راه قطع ارتباطه وقتی میرن ناراحت برمیگردن بهتره نرن آدم جایی ک براش ارزش قائل نمیشن ک نمیره

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر من عروس نداره ولی مجرد بودم بهم گف زودتر برو عروس میاد از خونه بیرونت میکنه

در ادامه بگم که پشماتون میریزه اگ بگم مادرم این حرف رو به منی که چه سطحی از تحصیلات و زیبایی بودم زد 🥲 و خانوادمونم همچینم بی پول نبود کلی ملک و املاک دارن

والا عجیبه برامممممندیدم عروسو به دختر ترجیح بدناحتمالا فقط بخاطر پسر دوستیشه

عجیب نباشه عزیزم...مادربزرگ مادری من خیلی آدم خوبیه تا حالا به هیشکی بدی نکرده تنها بديش اینه که پسر دوسته و همین طور عروس دوست،به دختراش توجهی نداره همیشه میگه دختر که رفت دیگه نباید کارش داشته باشی حتی اگه کمک لازم شد به عهده خانواده شوهره🥴

سر همین دختراشو همیشه ناراحت میکنه ، یادمه یه بار مامانم خیلی مریض بود متهم بچه بودیم نیومد کمک مامانم چرا چون زنداییم هوس آش کرده بود حالا باردارم نبودا!

اما حالا یک بیک عروس هاش دارن جدا میشن و هر کدوم یه جوری ناراحتش میکنن...بنظرم یه مادر و پدر هیچوقت نباید بین بچه ها فرق بذارن اگه نمیتونن عشقشون و بین بچه ها تقسیم کنن بچه دار نشن! چون بچه از خانوادش انتظار محبت داره!

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

عجیب نباشه عزیزم...مادربزرگ مادری من خیلی آدم خوبیه تا حالا به هیشکی بدی نکرده تنها بديش اینه که پسر ...

بخاطر این جدا میشن چون پسرایی ک تربیت شدن خودشیفته ان، فک میکنن همه ادم ها مث پدر و مادرشون لی لی به لالاشون میزارن دیگ پیش خودشون نمیگن که بقیه کوتاه نمیان گاهی وقتا اشتباه کنی پارت هم میکنن

بخاطر این جدا میشن چون پسرایی ک تربیت شدن خودشیفته ان، فک میکنن همه ادم ها مث پدر و مادرشون لی لی به ...

درسته...وقتی بین بچه ها فرق بزاری،اونی که زیاد بهش باج بدی خودشیفته میشه اونی هم که محبت نبینه عقده ای میشه...ولی اینم نباید فراموش کنیم که آه اون یکی بچه ها میگیرتشون مادر بزرگم قربون صدقه عروس هاش میرفت اما به دختراش توجهی نداشت،حالا که جدا شدن هم عروس ها هم پسر ها رفتن دنبال خوشگذرونی خودشون اونی که غمشون و میخوره مادربزرگمه

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

درسته...وقتی بین بچه ها فرق بزاری،اونی که زیاد بهش باج بدی خودشیفته میشه اونی هم که محبت نبینه عقده ...

آره بابا ، به نظرم گاهی وقتا آدم ها ضربه ی تصمیماتشون رو میخورن و باید این حقیقت رو بپذیریم که ما مسئول انتخاب هامون هستیم. باید ببینی ک کارت چ پیامدی داره. این دگ خیلی خیلی سادست ک ادم فکر کنه الان من بین دختر و پسرم فرق بزارم آیا خانواده درستی خواهم داشت؟ ارامش خواهم داشت آیا همه احساس امنیت میکنن؟ واقعا من الان از بچه داشتن متنفرم 

آره بابا ، به نظرم گاهی وقتا آدم ها ضربه ی تصمیماتشون رو میخورن و باید این حقیقت رو بپذیریم که ما مس ...

چرا ؟ کلا بچه دوست نداری؟

من عاشق بچم ولی مسئولیتش خیلی سنگینه!