2777
2789

فکر نکنم این حالت واسه ۵ دقیقه مدیتیشن باشه

پس تکلیف اونایی که  هرروز اونم یکی دوساعت مدیتیشن دارن چیه؟

حالا شایدم از اون باشه ولی بهتره دنبال علت های دیگه ام بگردی تا زودتر حالتو خوب کنی

فکر نکنم این حالت واسه ۵ دقیقه مدیتیشن باشهپس تکلیف اونایی که هرروز اونم یکی دوساعت مدیتیشن دارن چی ...

نمی‌دونم کلا اطلا من بخاطر اینکه یکم استرسی بودم رفتم سمتش. حالا هی دارم بدتر میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم کلا اطلا من بخاطر اینکه یکم استرسی بودم رفتم سمتش. حالا هی دارم بدتر میشم

بنظرم دلایل دیگه ای داره این حالات

میتونی به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنی برای کنترل استرس و اضطرابت و افکار منفی؟

بنظرم دلایل دیگه ای داره این حالاتمیتونی به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنی برای کنترل استرس و اضطرا ...

آخه قبلش اصلا اینجوری نبودم ،اره حتما باید برم ولی من میخواستم کلا آرامش روحی و روانی پیدا کنم چون قبلاً خیلی آرامش داشتم و آدم ارومی بودم الان استرسی شدم

انسان فقط با نماز به عالم ملکوت خدا میرسه عالم علم دنیا خوبیا اگه با مدیتیشن بود میگفت به جا نماز مدیتیشن کنید 

ما سه تا عالم داریم عالم ملکوت که عالم خدا خوبیاست 

عالم ناسوت عالم خودمون که کم انرژی 

عالم نار که عالم موجودات پست شیطاطین اجنه ارواح بد موجودات ناشناخته است 

که متاسفانه مدیتیشن مستقیم به جا عالم ملکوت تو میبره عالم نار

عزیزم من اینجا تاپیک زدم گفتم مدیتیشن اصن آرامش نمیده بلکه اگه انجام بدی به جا آرامش تو میبره تو عال ...

نار یعنی چی؟و اینکه بله منم خیلی شنیدم و واقعا نمی‌دونم ادامه بدم یا نه

انسان فقط با نماز به عالم ملکوت خدا میرسه عالم علم دنیا خوبیا اگه با مدیتیشن بود میگفت به جا نماز مد ...

اصلا کلا اون حسی که با بستن چشما به آدم میده حس بدیه من خیلی ترسیدم و انکار می‌بره ادمو تو حالت اغماء 

نار یعنی چی؟و اینکه بله منم خیلی شنیدم و واقعا نمی‌دونم ادامه بدم یا نه

تصمیم با خودتونه ادامه بدید یا نه چون خداوند تمام برنامه درست به ما داده باز یه عده دور از جون شما بدون تحقیق میگن مدیتیشن چون فکر میکنن با کلاسی 😂 درصورتی که نمی دونن چه اتفاق بد خبیثی پشتشه

اصلا کلا اون حسی که با بستن چشما به آدم میده حس بدیه من خیلی ترسیدم و انکار می‌بره ادمو تو حالت اغما ...

بله درسته گلم خیلیا اطلاعات ندارن کلن مدیتیشن برای یه جن بد به اسم شیوا که تو هند

تصمیم با خودتونه ادامه بدید یا نه چون خداوند تمام برنامه درست به ما داده باز یه عده دور از جون شما ب ...

والا آخه یه سریا میگن برون ریزی داره مدیتیشن و بعد سه مدت اوکی میشه

والا آخه یه سریا میگن برون ریزی داره مدیتیشن و بعد سه مدت اوکی میشه

مدیتیشن رو ولش کن میخوای آرامش بگیری شبانمازشب بخون

اگرم نتونستی بشین یه جای آروم چشماتوببندوبه خداعشق بورزاحساس کن خدابغلت کرده سپاسگذاری کن باتمام وجودخداروکنارخودت حس کن خیلی عجیب آرامش وعشق ومحبت دریافت میکنی یه احساس خوبی بهت دست میده

ای وااای من

باورت میشه من الان فهمیدم؟

ببین این مدیتیشن رو اکثر مواقع انجام میدم معمولا قبل از خواب

ببین اینقدرر حال روحیم افتضاحه که نگو

استرس عصبی بودن افکار منفی رو ک نگم برات

اضطراب خیییلی حالم خرابه

من نمیدونستم بخاطر اینه