2777
2789

باز هم شما برید و رفت و امدتونو قطع نکنید، حالا میخوام بدونم اگه جایی بچه اتونو هم خیلی فرق میزارن، اون محیط کلی بچه رو ازار میده، یه محیط سمی هست چطور. دیگه اینجا که فقط من نیستم پای بچه هم گیره.

نرو آرامش خودتو بچت حفظ کن

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

مادرشوهرمن دوتاجاریام خیلی احترام میزاره وبه من بی احترامی میکنه متم تصمیم دارم دیگع نرم خونش چون هربارمیزم بی احترامیش بیشترمیشه شماهم نروایمطورادمااشغالن فقط ببدن دل بشکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرمن دوتاجاریام خیلی احترام میزاره وبه من بی احترامی میکنه متم تصمیم دارم دیگع نرم خونش چون هر ...

مادرشوهر من سر سفره من، لقمه داره میزاره دهنش، از اون یکی ها تعریف و تمجید میکنه.

میگم خدایا شانس بده.

به خدا سه سال جاری بزرگم راهشون نمیده.

هر عید پیرمرد زنگ میزنه، یه ساعت بیایم خونتون عید دیدنی، برادرشوهرم میگه، نه خودم میام دنبالتون ، الان نیاین

اتفاقا آگخوبه که ببینه آدما همیشه خوب و گوگولی نیستن

حتی فامیل میتونه باهات مشکل داشته باشه

فقط راهکار درست انجام بده 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی تربیت فرزند داره شرکت کن 

عالیه 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی عزیزم 

مادرشوهر من سر سفره من، لقمه داره میزاره دهنش، از اون یکی ها تعریف و تمجید میکنه.میگم خدایا شانس بده ...

من اصلاجاریم تاحالایه شام بهشون نداده نشسته جلومن زن فلانی زرنگه داره خونه میخره منم گفتم زن فلانی که شش ماه عروسی کرده چطورفهمیدی انقدرپس اندازکرده ازخاسته هاش زده خونه بخره اخه شاغل هم که نیست وای وای جاری ومادرشوهرم شمرویزیدراگذاشتن تویه جیبشون

خب به این طریق دارن نشون میدن که از حضور شما ناراضین و با شما مشکل دارن و  دوست ندارن اونجا باشین

وگرنه بچه ها که تقصیری ندارن 

شما از تاپیک هات مشخصه که اونا مایل نیسان باهات رفت و امد کنن

پس سرسنگین بمون خونه ی خودت و اصلا نرو

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی