2777
2789
عنوان

خواهر برادر ناتنی دیدین اطراف تون

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 61 پست
والا ناتنی های ۷۰ ساله همو خواهر برادر واقعی نمیدونن چه برسه به جوون تراش اونم این مدلی که اسی میگهد ...

اونا خانواده نیستن پس. بالاخره انسان یه موجود اجتماعیه. آدم حداقل نباید از خانواده خودش ناامید باشه. من جای ایشون بودم این رابطه رو مستحکم میکردم دیگه خود داند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجورایی وقتی بقیه نیستن یا بیرون رفت و امد کن یا اینکه به هیچکدوم محل نده فقط اون

اره باید بیرون ببینمش

حس میکنم چون میرم خونه پدرشون بدشون میاد یا نمیدونم واسه چی

اونا خانواده نیستن پس. بالاخره انسان یه موجود اجتماعیه. آدم حداقل نباید از خانواده خودش ناامید باشه. ...

من به اینجور مستحکم کردنا میگم گدایی توجه و محبت.

محبت اگه باشه هست

تو دل خالی میشه محبت کاشت ولی تو دل پر از کینه نه

۱۴۰۴/۷/۲۵

ببخشید به شما چه مربوط؟ عقلم خوب چیزیه. الان این طفلی اینو پرسیده؟

راست میگ دیگ

گاهی وقتا حس میکنم دست دوعم ی وسیله کهنه و بی ارزشم

مامان بابام جفتشون ازدواج دومشون بود تازه بازم طلاق گرفتن منو اینطوری بدبخت کردن💔خدا لعنتشون کنه

اره باید بیرون ببینمشحس میکنم چون میرم خونه پدرشون بدشون میاد یا نمیدونم واسه چی

آجی شبت بخیر، ایشالا  زندگیت مملو از خیر و خوشی و برکت باشع🍀

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
من به اینجور مستحکم کردنا میگم گدایی توجه و محبت.محبت اگه باشه هستتو دل خالی میشه محبت کاشت ولی تو د ...

شما نظرت برای خودت محترمه. اگر مردم مثل شما فکر کنن سنگ روی سنگ بند نمیشه

این گدایی نیست. اونها خانواده این دختر هستن. فردا روزی تو میخوای برای ایشون خواهری یا برادری کنی یا غریبه‌های توی خیابون؟ باید مهارت داشته باشه ارتباطش رو باهاشون خوب کنه. مخصوصا وقتی خودش از ته قلب عاشق اینه که اونا هم باهاش خوب باشن

راست میگ دیگگاهی وقتا حس میکنم دست دوعم ی وسیله کهنه و بی ارزشممامان بابام جفتشون ازدواج دومشون بود ...

خب اون طفلی ها هم دل دارن. کاریه که شده دیگه عزیزم. شما هم قوی باش ضعف نشون نده دنیا میدون زندگیه. تا زنده ای نباید کم بیاری هر جور شده خودتو وفق بدی با شرایط

دلت میخواست الان مادرت بی کس و تنها یه گوشه ای بود؟ چه عیبی داره الان خوشحال باش که کسی رو داره و تنها نیست

خب اون طفلی ها هم دل دارن. کاریه که شده دیگه عزیزم. شما هم قوی باش ضعف نشون نده دنیا میدون زندگیه. ت ...

اصلا به مادرم حسی ندارم کاش میمیرد حداقل میدونستم یتیم شدم واقعا تنهام

ن یتیم پدر مادر دار 

مامان بابام جدا شدنمن یکم خونه مامانمم یکم بابامولی پسرای مامانم خیلی از بابام بدشون میاد و کینه دار ...

ربطی به تنی و ناتنی نداره عزیزم

مادرای ایرانی نصف بیشترشون برای پسرشون می میرن

نه که والده سلطان شون کردن ..... برای اونه !

سعی کن به پدرت نزدیک باشی که حمایت مالی اونو داشته باشی 

برادر تنی هم هیچ خیری نداره ‌

فقط هر چی ازت بکشن

بچسب به زندگی خودت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ربطی به تنی و ناتنی نداره عزیزممادرای ایرانی نصف بیشترشون برای پسرشون می میرننه که والده سلطان شون ک ...

بابام همش سرکاره نیست هیچوقت 

چیکار کنم از تنهایی دلم به اینا خوشه💔

خدا میاد باهام حرف بزنه؟دارم از تنهایی دیگ دق میکنماز بابا مامانم متنفرررم فقط به داداشام وابستم اون ...

اگه گوش شنوا داشته باشي ميشنوي كه باهات حرف ميزنه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.