2777
2789

من خواب بودم الان خواب دیدم یه چیزی از در اتاقم رد شد بعد اومد پتومو کشید که ببره حسش کردم بین خواب و بیداری

از خواب پریدم دقیقا تو همون پوزیشن تو خواب بودم و خیلی واقعی بود

میترسم چیکار کنم یخ کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننرس آروم باش هیچ چیزی برای ترسیدن نیست اون فقط یه رویا بود الان هم تموم شده فردا برات کاملا بی اهمیت میشه ذکربخون تا آروم بشی

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
واقعی بوده احتمالا یعنی در واقع یکی اومده سمتت وقتی که دیده شما بیدار شدی فرار کرده

😐😐😐

چرا اینکار رو‌میکنی؟

اذیت شدن دیگران لذت بخش براتون؟

برام سوال شده واقعا جدی هستم

چون اونیکی تاپیک هم به اسی حس بد رو دادی و رفتی

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
بخدا یخ کردم با خوندن کامنتش مور مور شدم یلحظه

نه نترس داشتی خواب میدیدی هیچی نیست

تو خواب بیداری بودی برا منم پیش اومده

ایشون تو تاپیک دیگه ای هم اومد ب اسی حس بد داد و رفت

خوشش میاد انگار

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

قفل در باز شده ؟ اگر باز نشده همونیه که فکرشو میکنی در عمل کاری نمیتونن کنن فقط حس ترسش بده

ایت الکرسی بخون و برای امام زمان صلوات بده و پناه بیر به خدا

نترس ... برا منم خیلی پیش اومده

😐😐😐چرا اینکار رو‌میکنی؟اذیت شدن دیگران لذت بخش براتون؟برام سوال شده واقعا جدی هستمچون اونیکی تاپی ...

نه بابا 

اتفاقا آدمها تو حالت خواب و بیداری خیلی وقتها واقعیت رو میبینن بعد فکر میکنن خواب دیدن!! 

من خودم  یه ماجرارو که فکر میکردم خواب دیدم ولی بعدا فهمیدم واقعی بوده، ولی تعریف نمیکنم چون خیلی ترسناک بود 

موجودی که اگر شجاع باشی از تو فرار میکنه و اگر ترسو باشی جرات پبدا میکنه و بهت نزدبک میشه . فقط نترس . فردا سرکه سفید بریز تو اسپری آبپاش و تو اتاقت اسپری کن اگر حس میکنی موجودی تو اتاقت بوده ‌.