2777
2789
عنوان

به نظرتون بی بی چک الان جواب میده

96 بازدید | 11 پست

یکساله قصد دارم بچه دار بشم و تا الان نشده. 

قبلا دقیقه 30 روزه بود دوره ام ولی از بعد اقدام شده 28 روزه 

طبق 28 روز باید 15 ام پریود بشم. 

چند روز بشدت سوزش معده دارم قبلا داشتم ولی نه اینجوری در حد چند ساعت الان چند روزه. 

الان جواب میده اگر باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زوده 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
برای من که نشون داد، مونده به اینکه لقاح زود بوده، نبوده.تست کن ضرر نداره که.خرجش یه بی بی چک

شما روز چندم جواب داد براتون؟چند روزه هستی؟

من اگر خدا بخواد و  بچه باشه بالای ده روز پیش هست . چون بعدش قمر در عقرب بود و رعایت کردم .

شما روز چندم جواب داد براتون؟چند روزه هستی؟من اگر خدا بخواد و بچه باشه بالای ده روز پیش هست . چون ب ...

من یدطولایی تو بارداری دارم.

۵ تا باردار شدم، دقیقا همون روز که منتظر پریود بودم، زدم.

باردار باشه ان شالله ،دم اذان اینجا، بازم ان شالله نشون میده