2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه‌ی خوابا قطعی اتفاق میفتن یا تعبیر دارن خوابم واضح بود خیلی دلشوره دارم عزیزم دست خودم نیست

همه ی خواب ها تعبیر نداره که

اگه با اضطراب بخابی اگه با شکم پر خوابیده باشی ممکنه چرت پرت ببینی و اصلا تعبیری نداره 

همه‌ی خوابا قطعی اتفاق میفتن یا تعبیر دارن خوابم واضح بود خیلی دلشوره دارم عزیزم دست خودم نیست

ایشالا ک چیزی نیست و خیر باشع. ب دلت بد راه ندع. خدا بزرگع

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
همه ی خواب ها تعبیر نداره کهاگه با اضطراب بخابی اگه با شکم پر خوابیده باشی ممکنه چرت پرت ببینی و اصل ...

خیلی واضح دیدم تو عالم خواب نفهمیدم ولی وقتی پریدم ساعت ۳و۴۸ دقیقه بود تازه فهمیدم داشتم حواب میدیدم و وقتی یادم اومد که تو خواب چی دیدم متحیر و خشکم زد یهو 

ممنون میشم اذان نزدیکه اگر یادتون موند یک صلوات برای ختم به خیری بفرستید اگر سخت‌ترین نیست 

نه عزیزم معده پر نخوابیدم ۱۱ خوابیدم

با تمام سلولام ممنونم عزیزم خیلی لرزیدم😔خدا از دهنت بشنوه

لطف دارین شما. خعلی وقتا دلشورع های الکی داریم و باید کنترل و مداوا بشن چون در دراز مدّت اثرات خوبی تو زندگی نمیذارن. باید تمرین بیخیالی کنی. زندگی رو هرقدر سخت بگیریم سختتر میگذرع . برای تمرین شکر و خوشحالی داشتع هات شروع کن از کوچیکاش و بعدها بزرگاش. و از گلاب توی چای یا شربت حتما حتما حتما استفادع کن. اینجوری رفتع رفتع روحیتو بدست میاری🍀

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست

عزیزم، اگه نگرانی میتونی صدقه بدی

ان شاءالله که خیره

السلام علیک یا صاحب الزمان❤                                🌸 ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا،،،، حلوا به کسی ده که محبت نچشیده...🌸

ن اصلا ما ک انبیا یا اولیا الهی نیستیم بگیم خوابمون حتما تعبیر داره ب دلت بد راه نده صدقه بده خوابتو برای اب بگو بره انشاءالله هیچی نمیشه ب کسیم‌سعی کن‌نگی