2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون دونه ای چنده من خیلی وقته نرفتم نونوایی😂🤦‍♀️فکر کنم بربری دونه ۱۰ باشه ۵تا نون میشه اوکیه مشکل ...

نون ۳ تومنه 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

کدوم شهرید؟!از همسرم پرسیدم گفت دونه ۱۲تومن میخره😑

حتما میره نونوایی ازاد؟چرا خب؟

حتما نونوایی دولتی خوب دورتون نیست

نونوایی های دولتی قیمتش اینه 

مشهدیم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

حتما میره نونوایی ازاد؟چرا خب؟حتما نونوایی دولتی خوب دورتون نیستنونوایی های دولتی قیمتش اینه مشهدیم

عزیزم مشهد ارزون تر از تهرانه 

دولتی میخره گلم من اصلا تعجب کردم گفتید ۳تومنه

آواکادو سایت🥑                                                            

عزیزم مشهد ارزون تر از تهرانه دولتی میخره گلم من اصلا تعجب کردم گفتید ۳تومنه

واقعا دولتی ۱۳🫨🫨🫨

میدونستم گرون تره ولی اینقدر تفاوت قیمت عجیبهههههه

دوستمم از اصفهان اومده بود همش میگفت چقد اینجا ارزونیه

واقعا دولتی ۱۳🫨🫨🫨میدونستم گرون تره ولی اینقدر تفاوت قیمت عجیبههههههدوستمم از اصفهان اومده بود همش ...

ارع خداروشکر مشهد واقعا خیلی ارزون تره مثلا من قبل جنگ اومده بودم اونجا یک کیلو فیله سوخاری خریدیم شد ۳۵۰ 

تهران ۱کیلو فیله نزدیک ۱تومن درمیاد

آواکادو سایت🥑