2777
2789
ممنونم🙏خداکمکت کنه🖤

ممنونم عزیزم اگرشوهرت خوبیای خودشو داره بمون سرزندگیت ماهایی ک خانواده حامی نداریم سخت خیلی سخت

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خانوادم پشتم نیستن مادرم هست ولی بابام نه به خاطر همین خیلی جاها جلوی شوهرم کوتاه میام می‌دو ...

سوهرم باتمام ایراداش منوطردکرده چون میدونه خونه پدری ندارم 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

اخه نمیدونم چیکار کنم بخدا شما چندسالتونه؟

۲۹

سوهرم باتمام ایراداش منوطردکرده چون میدونه خونه پدری ندارم

من اصلا نداشتم بفهمه ولی خب یه جورایی متوجه شده و به روم نمیاره 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
چشم😔

عزیزم حال خوب میفهمم بخاطرهمین بیدارم موندموچکارکنم درگیردادگاهیم اارش بخودش نیومد

من اصلا نداشتم بفهمه ولی خب یه جورایی متوجه شده و به روم نمیاره

یعمی چی نداشتی؟ من داشتم ولی همیشه بیکس بودم

ازدواج دومم وباز ب مشکل خوردم خانوادمم حامی نیستن وکلی عدابم دادن موندم چکارکنم کجابرم

منم ازدواج دومم.امشب دیگه از شدت غم و غصه سرمو کوبیدم به دیوار .به مامانم پیام دادم شما منو بدبخت کردین به زور شوهر دادین نداشتین درسمو بخونم ببین چی جواب داد:

من نمیدونستم که توبدبخت میشی وگرنه همون کودکی خفه ات میکردم برو دختر خودتو درمان کن  

پس من تو سن کم تباه شدم

منم ازدواج اولم توسن۱۷بود داعون شدم جداشدم دوباره بعدسال ها تکرارشد همون اتفاقات الان حس میکنم فلج شدم

یعمی چی نداشتی؟ من داشتم ولی همیشه بیکس بودم

مثلاً یک ناهار برم خونه شون بابام قیافه میاد برام و بی محلم می‌کنه ولی مامانم نه مهربونه ولی هیچ وقت جلوی شوهرم نمیگم امروز رفتم بی محلم کرد 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار