2777
2789

خدا بخواد لو میرن یجوری ک خودشون فکرش رو نمیکردن

کسی نمیتونه انکار کنه. کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه که کسی نمیتونه انکار کنه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و جذب اکسیژن و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... کسی نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده انکار کنه🙈🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفکر مچ‌گیری مرد خیانت نباشین چون تا حالا نشده مردخیانت کاری لو نره ومخفی بمونه خیانتش، یک مردخیانت کار هم داروندارش بگیرین و حق طلاق تون بگیرین بعد اگ خواستین اون زندگی بمونید وگرنه فوق سخت پشیمون میشن خانما ک خیانت دیدین دوتا کاری ک گفتم انجام نرسه

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

ببین عزیزم مچ گیری هیچ فایده ای ندارد 

اگر مطمئنی که بهت خیانت می‌کنه و شرایطش رو داری طلاق بگیرم خودت رو از این برزخ خلاص کن 

اگر نه مطمئن نیستی و فقط یه حدسه بشین و راست و حسینی در مورد احساسات باهاش صحبت کن