2777
2789

دیوونمون کردن یه شب خواب راحت نداریم هر شب زنه عربده کشی می‌کنه سر شوهرش خب گناه ما چیه 

ما آسایش می‌خوایم همه شاکی شدیم به صابخونشون گفتیم اونم گفته می‌خوام جوابشون کنم پس کی 

rnbom هستم بوس به همتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عضو شدی همه تاپیکات دعواس که یا زن همسایه 

حتنا شوهرش اذیتش میکنه مگه زنه مرض داره الکی داد و بیداد کنه صاحبخونه هم کاری نمیتونه بکنه تا پایان قرارداد بخاد شکایت هم کنه زمان میبره 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

همسایه واحد کناری مااز صبح که چشمشو باز میکنه تا بخوابه دااااااد میزنه داد هاهمش با دخترش دعوا میکنه ...

کامنت بالاتون احتمالا همسایه ماهه🤣

rnbom هستم بوس به همتون 

عضو شدی همه تاپیکات دعواس که یا زن همسایه حتنا شوهرش اذیتش میکنه مگه زنه مرض داره الکی داد و بیداد ک ...

من اکانت قبلی دارم تعلیق شده چن روز نمی‌بینین واقعا 

خب به ما چه داد و بیداد می‌کنه ۴ صبح !!!!!! 

قرار دادشون آخر ماه تمومه

rnbom هستم بوس به همتون 

من اکانت قبلی دارم تعلیق شده چن روز نمی‌بینین واقعا خب به ما چه داد و بیداد می‌کنه ۴ صبح !!!!!! قرار ...

نه از کجا باید تو رو بشناسم حالا مگه مهمه 

پس هی برای زن بیچاره تاپیک نزن خودتم زنی 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

نه از کجا باید تو رو بشناسم حالا مگه مهمه پس هی برای زن بیچاره تاپیک نزن خودتم زنی

خواب نداریم ما ؟؟؟؟ دیوونس گواهی دیونه خونه داره

rnbom هستم بوس به همتون 

نه از کجا باید تو رو بشناسم حالا مگه مهمه پس هی برای زن بیچاره تاپیک نزن خودتم زنی

اسم کاربریم ۲ داره 😐

زن بیچاره روانیه اگه یه کاری نکردم پرتش کنن بیرون 

۵ ۶ روزه خواب ندارم از دستش 

گواهی دیوونه خونه داره

rnbom هستم بوس به همتون 

حس میکنم شما از اون زن اخلاقتون بدتر باشه هرشب همین تاپیکو میزنید و دنبال جنجال هستین

صاحبخونه نمیتونه زودتر از موعد قرارداد اونارو بیرون کنه

اگر بخواد اینکارو کنه باید ضرر و زیان بده

ثانیا وقتی کسی خونه اجاره میکنه مبلغ زیادی به عنوان پیش داده میشه و ماهانه اجاره میده بابت اون خونه

و از زمان عقد قرارداد تا پایانش مستاجر به طور رسمی صاحب اون خونه هست و کسی نمیتونه ادعایی کنه

آواکادو سایت🥑