2777
2789
دعاکن برای دخترم خوب بشه🙏ممنون انشاالله توهم به حاجتت برسی

دوستان همینجا که تایپیک های همدیگرو می‌بینیم نفری ۳تا صلوات بدیم برای اینکه دعاهامون اثر کنه

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

سلام عزیزم نور به به زندگیت بباره عزیزم به مطلب دلت برسی ایشاللهحتما برای نیت دلت دعا می‌کنم

فدای مهربونیتت غصه نخوری همه چی به وقتش برات به بهترین شکل ممکن رقم بخوره🥑🙏🏻

آواکادو سایت🥑                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حل مشکلات خانوادگیم و حاجت رواییم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

دوباره‌فاطمیه‌ داره میشه و‌امون‌از‌اون‌داغی‌ک‌مولامیبینه اقای‌ماغریب‌میشه‌‌فراق‌زهر‌اچشماشو‌تر‌میکنه،نیت من واسه شما و کسانی ک حضور داشتن یک مشکل اساسی ک دارن به خیر بگذرونه براشون ،و ممنون از شما 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
عزیزم برات حمد خوندمانشالله به لطف خدا و یاری خودتون به بهترین شکل ممکن بتونید وظایف بندگیتونو به جا ...

الهی قربون دل مهربونت .... ممنونم گلم ... انشاالله همیشه شاد باشی و لبت پر خنده

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht