raha_balooch مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 56 عنوان واقعا نمیدونم چطور میتونید 88 بازدید | 15 پست چطور میتونید وقتی میاین نی نی سایت و میبینی این همه اعلان و پیام و درخواست دارین جواب ندین یه سریا مثلا ی بحثو شروع کردن وبعد بقیه دوروز بعد پیامو دیدن و سوال پرسیدن و الان ی سال گذشته طرف هنوز جوابی نداده😐چجوری میتونید 1404/08/11 | 03:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5857 چوس کلاس بازیدر صورتی ک کلاس نداره فقط تو چشم طرف بی شخصیت جلوه داده میشه بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40498 اینا خوبه میان خصوصی سوال میکنن جواب هم میگیرن مثل بز دیگه نه تشکری چیزیمنم دیگه جز دوستام خصوصی جواب نمیدم
raha_balooch مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 56 من هر برنامه ای نصب داشته باشم نمیدونم ولی واقعا نمیتونم ببینم یه پیام هست و جوابشو ندم عذاب وجدان میگیرم
raha_balooch مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 56 چوس کلاس بازیدر صورتی ک کلاس نداره فقط تو چشم طرف بی شخصیت جلوه داده میشه دقیقا
raha_balooch مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 56 اینا خوبه میان خصوصی سوال میکنن جواب هم میگیرن مثل بز دیگه نه تشکری چیزیمنم دیگه جز دوستام خصوصی جوا ... اینم هس واقعا یه تشکر کردن چقدر میتونه سخت باشه
raha_balooch مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 56 کاش یکم به دور و وری هامون احترام بذاریم شاید اون لحظه طرف یه کار مهم داشت. چطور میتونی دوروز یا حتی چند روز منتظرش بذاری که طرف کلا یادش بره چیکار داشته
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40498 اینم هس واقعا یه تشکر کردن چقدر میتونه سخت باشه باهات شرط میبندم نصف بیشتر کسایی که اینجاحتی اونا که فعال ان رسما کوچه خیابونی و بی تربیت و بی خانواده ان!
فعععک17نکنم عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 1230 اینا خوبه میان خصوصی سوال میکنن جواب هم میگیرن مثل بز دیگه نه تشکری چیزیمنم دیگه جز دوستام خصوصی جوا ... مارو دور ننداز🥲😂دقیقامیان کمک میگیرن بعدش جواب تو همونطور میمونه... نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥
raha_balooch مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 56 باهات شرط میبندم نصف بیشتر کسایی که اینجاحتی اونا که فعال ان رسما کوچه خیابونی و بی تربیت و بی خانوا ... بحث ادب و تربیت نیست انسان باید به هم نوع خودش احترام بذاره. یه سوال جواب دادن به جایی برنمیخوره هیچ. شاید چند نفر دیگم اومدن تاپیک رو خوندن و براشون مفید بود
امیدواوا عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 6283 من درمورد یه بیماری راهنمایی کردم اسی اون تاپیک پدرم رودراورد شوهرش عمل کرده بودیه روز می گفت اینجوره یه روز می گفت اونجوره مگه من دکترم حالم ازلوس بازی مرده بهم می خورد دیگه جواب ندادم
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40498 مارو دور ننداز🥲😂دقیقامیان کمک میگیرن بعدش جواب تو همونطور میمونه... 😅نه عزیزم همه اینجور نیستناکثرا ولی همیننبلانسبت شما
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40498 بحث ادب و تربیت نیست انسان باید به هم نوع خودش احترام بذاره. یه سوال جواب دادن به جایی برنمیخوره هیچ ... عزیزم دقیقا بحث ادب هستمن میدونم اینا کدوم قشر هستن!اتفاقا اکثر جامعه رو هم همینا تشکیل دادن+نسل جدید مه ریختن سایت رو به گند کشیدن