2777
2789
عنوان

کیا گوشیشون ایفونه بیاین لطفا😖

95 بازدید | 8 پست

پسورد اپل ایدیمو ک میزنم ارور میده کلا چ تو خود سیتینگ چ اپل استور کلا میاره نات اکتیو شده 

چیکارش کنم 

دوماه نیس اپل ایدیرو زدم 

از چی اینجوری شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه، لطفاً بگو اروری که دقیقاً میاد چی نوشته؟ (مثلاً: “Apple ID not active” یا “This Apple ID has been locked for security reasons” یا چیز دیگه‌ای؟)

اما چون گفتی پیغامش شبیه «Not active» هست، معمولاً یکی از دلایل زیر باعثش میشه 👇

---

🔍 ۱. Apple ID غیرفعال یا دی‌اکتیو شده

اگر مدت زیادی ازش استفاده نکردی یا اپل به خاطر فعالیت مشکوک (مثلاً ورود از آی‌پی‌های مختلف یا کشور متفاوت) حساب رو بررسی کرده، ممکنه Apple ID غیرفعال (deactivated) شده باشه.

✅ راه‌حل:

1. برو به سایت رسمی اپل: 🔗 

2. ایمیل Apple ID‌ رو وارد کن.

3. ببین آیا گزینه‌ای برای فعال‌سازی (reactivate) یا بازنشانی رمز (reset password) بهت میده یا نه.

---

🔐 ۲. رمز اشتباه یا مشکل احراز هویت (Two-Factor)

گاهی Apple ID هنوز فعاله ولی ورود از طریق آیفون یا اپ‌استور به خاطر فعال بودن تأیید دو مرحله‌ای (2FA) ارور میده.

✅ امتحان کن:

با یه مرورگر (مثل Safari یا Chrome) برو به appleid.apple.com و سعی کن وارد شی.

اگر اونجا هم ارور داد، باید رمز رو از طریق Forgot Password عوض کنی.

---

🌍 ۳. مشکل در ناحیه (Region) یا تنظیمات آی‌پی

اگر Apple ID رو با کشور خاصی ساختی (مثلاً آمریکا یا ترکیه) و الان با آی‌پی ایران وارد میشی، ممکنه اپل موقتاً حساب رو غیرفعال کنه.

✅ راه‌حل موقت:

از یه فی تر شکن با کشور همون ریجن Apple ID استفاده کن (مثلاً اگه حساب آمریکاست، فی تر شکن آمریکا).

دوباره تست کن وارد شی.

---

🔄 ۴. مشکل نرم‌افزاری آیفون

گاهی کش یا تنظیمات iCloud قاطی می‌کنه.

✅ راه‌حل ساده:

1. برو به Settings > Apple ID (بالای صفحه)

2. گزینه‌ی Sign Out رو بزن (اگه میذاره).

3. بعد از ری‌استارت گوشی، دوباره با Apple ID وارد شو.

1. دقیقاً چه اروری میده؟ (متن انگلیسی یا فارسیش رو بنویس)

2. Apple ID با ایمیل ساختی یا با شماره تلفن؟

3. کشور (Region) حساب چی بوده؟

با این سه مورد می‌تونم بگم دقیقاً چطور باید فعالش کنی.

1. دقیقاً چه اروری میده؟ (متن انگلیسی یا فارسیش رو بنویس)2. Apple ID با ایمیل ساختی یا با شماره تلفن ...

والا نمیدونم از بیرون برام زدن منم نپرسیدم اینارو

از هوش مصنوعی زدی؟