2777
2789
عنوان

داشنجوها راهنماییم کنید

111 بازدید | 28 پست

من ورودی بهمن دانشگاه ازادم باز موندم چی انتخاب کنم

شما رشتتون چیه راضی هستین؟

خودم دیپلم تجری دارم و از ریاضی فراری بشدت میخام ریاضیش تا حد امکان خیلی کم باشه

خودم مدیریت دوسدارم

(( و عاشق نقاشیم بشدت از بچگی و نقاشیای خیلی خوبیم میکشیدم حالا بخاطر دبیرستان یکم بد شده

معماری داخلش نقاشیم هس؟ 

هزینه وسایلاش زیاده برای معماری؟ 

ایندش چطوره؟

مدیریت و میگن راحته باز نمیدونم راهنماییم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ریاضی نمیتونم.تجربی ریاضی داره؟

برای دبیرستان؟

اره خب ریاضی داره 

فیزیکشم حلیات داره 

ولی نسبت ب ریاضی فیزیک کمتره ولی باز داره من کلا فراری بودم از ریاضی

ورودی بهمن هستید بعد انتخاب رشته نکردید؟چجوری

اره ریاضی خردادو شهریور افتادم موندم دی امتحان بدم انتخاب رشته کنم دیپلمم کامل نیس

کل ورقه رو پر میکنم باز افتادم

برای دبیرستان؟اره خب ریاضی داره فیزیکشم حلیات داره ولی نسبت ب ریاضی فیزیک کمتره ولی باز داره من کلا ...

آره من چند سال ترک کردم الان میخام برم بزرگسالان بخونم بین انسانی و تجربی موندم .از یه طرفم دوست دارم داروسازی بخونم

آره من چند سال ترک کردم الان میخام برم بزرگسالان بخونم بین انسانی و تجربی موندم .از یه طرفم دوست دار ...

بنظرم برو فنی بخون خیاطی عکاسی کامپیوتر بهترینننن رشته هان ینی اگ عقل داشتم نظری نمیخوندم

تجربی نخون چون داروسازی اینا واقعا ببخشید توهمه یا سهمیه میخاد یا کلاس پیشزفتع و پول. … 

انسانی هم سخت نیس اما ب زحمتش نمی ارزه واقعا با احترام کل رشته هاش تو دانشکاه ازاد بدون کنکور هس چ نیازی ب زجره

مدیریت کلا ریاضی داره من حسابداری هستم بعضی کلاس ها گفتند با مدیریت یکی هست همش ریاضی داره

😐😐یاخدا واقعاااااا

چی بخونم پس

ریاضیش در چ حده سخته؟

ببخشید ازاد هستین یا سراسری 

رشته دبیرستانتون چیبوده

خندم گرفت منم ریاضی هیچی نمیفهمم😅

بخدا دیونه شدم خرداد با نیم نمره افتادم گفتم شهریورو باید پاس شم چون خونه بمونم دیونه میشم خودمو شاگرد زرنگ نباشم تنبل نبودم از ۲۰ نفر ۸ ۹ بودم

ی ماه خوندم شهریور کل ورقه رو پر کردم باز با تیم نمره ردم کردن نا انصافا موندم دی 

دیگ انقد استرسی شدم خانوادم میگن کلاس خصوصی میزاریم پاس شی دا انقد تحت فشارم ک دنبال اروم کردنن

خیاطی و عکاسی هم پول میخان دیگه بتونی کار خودتو شروع کنی وگرنه حمال مردم باید بشی

نههه بابا ببین ینی مثل خر پشیمونم

نهم ک بودم ی رفیق داشتم معدل من شد ۱۹.۷۰ اون شد ۱۷ اینا منم مدرسه ک میخواستم ثبت نام کنم تجربی زیر ۱۹.۵ قبول نمیکزد خلاصه من بااااا ملی دک و پوز بچگونه رفتم تجرب اون رف خیاطی باهم کلاس زبانم میزفتیم ی مانتو کاهویی داش انقد شسته بود رنگش معلوم نبود کلاس یازدهم ک شد برا همههه لباس دوخت خودش مادرش فامیلا پولم میگرفت هررر رپز ی رنگ اباس پولم میگرف از بقیه 

دوازدهمم رف تو ی مزون کار کرد خیلیم پول خوبی دادننن 

الانم گفته ی چن وخ دیگ خودش دس بکار میشه 

وضع من اینه اونم اون