2777
2789
عنوان

نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کمرو ام خجالت میکشم اصلا نمی‌دونم چی بگم به نظرت چجوری بگم که تاثیر گذار باشه ؟

وارد مغازه شو 

سلام خسته نباشین 

چند دقیقه میتونم وقت تونو بگیرم ؟

من از این مدل جاسویچی درست میکنم که کار خودم هست 

شما خرید دارین ؟

یا میگه بله یا میگه نه 

اگه گفت بله شروع کن از مدل هش جنس خوبش قیمت مناسب ش مانور بده 

مثلا میگه دونه ای چند ؟

بگو شما قیمت بدین من تازه کارم و شروع کردم 

یا میتونی خرج در رفته +دستمزد خودت و حساب کنی بگی 

مثلا دونه ای ۲۰ تومن ؟!  مثال عرض کردم 

متریال مصرفی ۱۲ تومن ۸ تومن هم دستمزد خودت 

اگه نمونه کارت و از قبل داشت تو مغازه اول اونو قیمت کن 

بعد بگو از این مدل دارم برای فروش خریدارین ؟

یواش یواش راه میفتی نگران نباش 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

وارد مغازه شو سلام خسته نباشین چند دقیقه میتونم وقت تونو بگیرم ؟من از این مدل جاسویچی درست میکنم که ...

ممنونم عزیز دلم که انقدر با حوصله توضیح دادی فردا چندجا برم ببینم چی میگن یه کم استرسی هستم میترسم خراب کنم 🥲🥲🥲

ممنونم عزیز دلم که انقدر با حوصله توضیح دادی فردا چندجا برم ببینم چی میگن یه کم استرسی هستم میترسم خ ...

توکل کن به خدا قدم برداشتی برای روزی حلال 

همون خدایی که راه راست بهت نشون داده خودش کمکت میکنه که موفق بشی گلم 

فرداشب بیا بگو چکار کردی البته اگه دوس داشتی😙

خدا برکت بده به روزی ت عزیزم 

راستی ما مشهدیم این مدل چیزا رو در حرم مغازه هست که ماویزون کرده میفروشه 

میخوای اول از در حرم شروع کن😍

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

توکل کن به خدا قدم برداشتی برای روزی حلال همون خدایی که راه راست بهت نشون داده خودش کمکت میکنه که مو ...

سلام مارو به امام رضا برسونید 

منم این کار رو شروع کردم امیدوارم که به نتیجه برسه

چشم میرم صحبت میکنم ان شاالله که بشه 

اینم فکر خوبیه میشه بیشتر توضیح بدی

تو دیوار آگهی بزن کار در خانه کالا از من فروش از شما 

هرکسی اومد پرسید قضیه چیه ؟؟؟شما بهش بگو من توی مثلا واتساپ .ایتا روبیکا.عکس وسایلی رو ک دارم رو همراه با قیمت برا شما میفرستم ی جاکلیدی ۵۰هزارتومنی رو شما ۷۰تومن بفروش روی هر جاکلیدی بزار خودش ی مبلغی بکشه ک بشه پورسانتش  

وسایلی رو ک داری هم قیمت مناسب بده ک اون بنده خدا هم ی چیزی کاسب بشه عکس با قیمت رو ک فرستادی مشتری جذب شد شما اون وسیله رو برا مشتری ارسال کن من شده گاهی فرستادم شهرای نزدیک محل سکونتم با راننده تاکسی ک توی خط بین شهری کار میکنه  هم ارزونتر از پسته هم خیلی سریع تر میرسونه دست مشتری 

من از این روش درآمد زدایی میکردم 

تو دیوار آگهی بزن کار در خانه کالا از من فروش از شما هرکسی اومد پرسید قضیه چیه ؟؟؟شما بهش بگو من توی ...

بعد سعی کن اکتیو باشی تو هر جمعی رفتی شماره وات بگیری یا آدرس پیجتو بدی بهشون بگو من این وسایل رو میفروشم و... تبلیغ کنی از کارت 

مخاطبین واتساپتو زیاد کن استوری کنی فروش داشته باشی