2777
2789
عنوان

فرزند بیشتر زندگی بهتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 74 پست
دیدم ولی کامنت نزاشتم خوابم گرفته قدرت بحث کردنم پایین اومده😂😂

حالا تاپیک هاش قفل میکنه میره یه جا دیگه هی من وتگ میکنه بخدا خوب حوصله داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرزند بیشتر زندگی بهتر❌️ فرزند آگاه جامعه بهتر✅️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

حیوانات بدون فکر تولید مثل میکنن 

بچه هم بیشتر از ۳ تا کاملا آسیب زاست 

فقط یه پدر و مادر احمق که برای بچشون ارزشی قائل نیستن بدون فکر به رفاه مالی روانی بچه میارن

تازه بهترین رفاه مالی روانی هم باشه کلا بیشتر از ۳ تا بچه آسیب زاست 

@niniyar‍ 

این تاپیک باعث دعوا و توهین می شه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

من بدنم یاری نمیکنهوگرنه دوتا دارم ، دوتا دیگه ام میخوامیه دونه پسر سه تا دختر میخوامحیف که نمیتونمخ ...

😑😑 

چون بیشتر از ۳ تا بچه به خود بچه هم آسیب میرسونه 

من متنفرم از خانواده پر جمعیت زیادی واقعا!

هااااخدایی یعنی چی ، یه چیزی شنیدیدانسان اشرف مخلوقات نیست، میتونه باشهانسان بالقوه اشرف مخلوقات هست ...

آفرین کامل و مفید بود👏🏻

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

هرموقع هوس کردیم بچه بیارید فیلم (کفرناحوم) ببینید

من با وجود اینکه با شوهرم دعواکاری نننداریم و خوشبخیتم،

و خونه و ماشین داریم و دستمون به دهنمون میرسه

همیشه میگم خدا یکی،شوهریکی، بچه یکی

ولی گاهی دلم میسوزه بچه ام تنها باشه میگم یکی بیارم تنها نباشخ فقط اونم جرعت نمیکنم فقط در حد حرف

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨