2777
2789
عنوان

میشه دردل کنم

93 بازدید | 16 پست

یه دوستی خیلی منو اذیت کرد خیلی خودشو دست بالا گرفت و منو جلوی همه تخریب میکرد بخاطر هر جیز کوچیک و بزرگی (از نطر من خودش همه چی تمام بود)

چیکار کنم یکم دردم کمتر شه: )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن بابا ببین به نظر من واسه خودت کیف کن همیشه یه نخاله هست که کاراش حرفاش یا دمون بمونه

باورت نمیشه چقدر بهم آسیب زد اذیت کرد و جلوی همه خوردم کرد دوستامو گرفت تهدید کرد

چند ساله ک ندارم ولی حرفاش روحمو میخوره

تلاش کن کلا دیگه هیچکس برات مهم نباشه ،از ذهنت پاکش کن ، به این فکر کن که خودت میتونی بهتر از اون باشی

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

باورت نمیشه چقدر بهم آسیب زد اذیت کرد و جلوی همه خوردم کرد دوستامو گرفت تهدید کرد

بسپرش به کارما زمین گرده میچرخه ، الانم مهم اینکه دیگه تو زندگیت نیست پس کم کم سعی کن دیگه یادش نکنی ایشالله آدمای خوب اتفاقای خوب تو زندگیت بیان که تلخیارو فراموش کنی 

شاید:(

هر آدمی یک مزیت داره که اگه اونو توی خودش کشف کنه می‌تونه باهاش حس خوب به دیگران انتقال بده 

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

من خودم نه قیافه دارم نه از نظر مالی خیلی بالا هستم ولی از نظر روحی و رفتار حداقل20نفر  از آدمای دور و برم عاشق معاشرت باهام هستن، منم خودمو دوست دارم که میتونم براشون حس خوب بسازم

من خودم نه قیافه دارم نه از نظر مالی خیلی بالا هستم ولی از نظر روحی و رفتار حداقل20نفر از آدمای دور ...

خوشحالم براتون ولی قطعا همه زیبا هستن همینطور شما

خوشحالم براتون ولی قطعا همه زیبا هستن همینطور شما

همیشه آرزو میکنم و دعا که خدا هرچیو که میخواد بهم بده قبلش جنبشو بده