2777
2789
مشکلی نیست بگین

مایه زمینی بهمون ارث رسیده ولی سند مادر دستمون نیست و فقط یک تقسیم نامه از اون زمین داریم که عموم با پدرم سهمشون رو جدا کردند حالا همسایه کناری ما اومده دست گداشته رو مقداری از زمین و رفته سند گرفته ما شکایت کردیم و یک استشهاد نامه درست کردیم که دهیار روستا و چند تا ریش سفید زیرس رو امضا کردن و بردیم دادگاه میخاستم ببینم دستمون به جایی میرسه چکار دیگه ای باید انجام بدیمممنون

مایه زمینی بهمون ارث رسیده ولی سند مادر دستمون نیست و فقط یک تقسیم نامه از اون زمین داریم که عموم با ...

چیزی که هست همه ریش سفیدای روستا میدونن که این زمین از پدر منه و حداقل سی ساله اونجا کشت و کار میکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مایه زمینی بهمون ارث رسیده ولی سند مادر دستمون نیست و فقط یک تقسیم نامه از اون زمین داریم که عموم با ...

شما یعنی سندتون سند نسقی هست ؟ یا سند عادی دارین ،بعد اون اقا سند عادی گرفتن از حریم های مشاع شما 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
شما یعنی سندتون سند نسقی هست ؟ یا سند عادی دارین ،بعد اون اقا سند عادی گرفتن از حریم های مشاع شما

ما هیچ مدرکی نداریم سند مادر دست عموم بود اونم فوت شد نمیدونیم کجاست فقط یک تقسیم نامه داریم پسر عموم که کنارمون هست رفت واسه خودش سند گرفت چند سال قبل الان همسایه کناری اومده سه متر از حاشیه زمین مون رو تصرف کرده باید چکار کنیم

ما هیچ مدرکی نداریم سند مادر دست عموم بود اونم فوت شد نمیدونیم کجاست فقط یک تقسیم نامه داریم پسر عمو ...

شما اول باید اثبات کنین تصرف عدوانی و  اونم بصورت استعلام و درخواست کارشناس هزینه کارشناسی برای ملک تون هم از دادگاه و هم از منابع طبیعی اقدامات هاتون بشه ،با سه تا شاهد حتما باشه و  استشهاد محلی هم ک گفتین دارین فعلا کافیه 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
ما هیچ مدرکی نداریم سند مادر دست عموم بود اونم فوت شد نمیدونیم کجاست فقط یک تقسیم نامه داریم پسر عمو ...

امکانش هست تو خصوصی یک پیام بدین شمارتونو بذارین من فردا تلفنی توضیح بدم بهتون راهنماییم کنین ممنون میشم اگه کمکم کنید 

امکانش هست تو خصوصی یک پیام بدین شمارتونو بذارین من فردا تلفنی توضیح بدم بهتون راهنماییم کنین ممنون ...

من درخواست نمیدم شما درخواست بدین ،مشکلی نیست کمک تون میکنم 

امکانش هست تو خصوصی یک پیام بدین شمارتونو بذارین من فردا تلفنی توضیح بدم بهتون راهنماییم کنین ممنون ...

شمارتون هم هیچ وقت نزارین مزاحم تون‌میشن