2777
2789
عنوان

حالم بده

131 بازدید | 8 پست

پریودم خون‌ریزی شدیدم دارم

پسر همسایه مون مرتیکه تا زن گرفته هارتر شده عوضی اینکه افتاده تر بشه و آروم همش میخواد با این و اون دعوا کنه،مرتیکه تو نظامم هست کارش ،یشب میخواست مادرشو بکشه همسایه ها نذاشتن

امشبم حروم زاده امده بود سر کوچه ما دست شوهرم با گردنشو سیاه و کبود کرده

چرا بعضی ها اینقدر هار میشن بعد ازدواجشون که بخاطرش حاضرن مادر خودشونم بکشن؟

وای اینقدر تن و بدنمو لرزوند ،الهی خدا ازش نگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حق میدم به بعضیا دختر به نظامی جماعت نمیدنبابا وحشین اینا از سگ بدترناگر از جون دخترشون سیر شدن ب ...

همسر خودم نظامیه ولی اصلا اینطور نیست عصبی هست ولی دیگه نه اینجور  همکاراشم دیدم خوبن بخدا 

من حق میدم به بعضیا دختر به نظامی جماعت نمیدنبابا وحشین اینا از سگ بدترناگر از جون دخترشون سیر شدن ب ...

دوماد ما هم نظامیه زود ع کوره در میره از بس مغز متلاشی شده و خون و زبون نفهم میبینن دگ اعصاب براشون نمیمونه

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

آره تا به یه مقامی میرسن خودشونو گم میکنن ،فکر می کنن العیاذ بالله خدان

منظورم روحیاتشون بود بعضیا خیلی زود تاثیر میپذیرن بعضیا ن پوست کلفتن اوناییک روحیات حساسی دارن نباید برن تو اینجور مشاغل ذهنشون بهم میریزه کلن

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم