2777
2789

شیرخودمم زیاد نبود وشیرخشک خورد اکثر وقتا 

دندونام یهو یعنی خراب شدن ؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه برای منم همین شد

فقطم شش ماه شیر خودمو داده بودم

هنوز یه سالش نشده بود کل دندونای من داغون شد

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
متاسفانه برای منم همین شدفقطم شش ماه شیر خودمو داده بودمهنوز یه سالش نشده بود کل دندونای من داغون شد

ازچیه ؟توبارداری فکر کنم هرچی کلسیم بوده کشیده🫠  بچه رو پیش کی بزارم اخه برم درست کنم ..وای معاینه  عکس تدمیم عصب کشی وااای اعصاب میخاد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کلسیم نمیخوردی تو بارداری و بعد زایمان؟

یعدزایمان نخوردم ن..وقت نمیکنم

ازچیه ؟توبارداری فکر کنم هرچی کلسیم بوده کشیده🫠 بچه رو پیش کی بزارم اخه برم درست کنم ..وای معاینه ...

اکثرا همینن

مو و دندونات بعد بارداری به فنا میره

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
همینه منم همینجوری شدم به اضافه استخون درد خخخاخرش مولتی ویتامین و کلسیم و ویتامین دی خوردم ۶ ماه

البته ملتی ویتامین میخورما. کلسیم جدا یادم میرفت

خخخ اوراقی شدیم