2777
2789
عنوان

از دست مامانم بریدم از زندگی دعا کنین بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 75 پست
قربونت عزیزم الهی خداکمکت کنه فقط بخاطرفرارازاون خونه خودت رو خدای ناکرده توی چاله بدی نندازی ازحقوق ...

مرسی عزیزم 

خیلی خوش قلبین

هر وقت یادم افتادین دعام کنین لطفا 

خواستگار دارم سنتی نمیخوامچون همه به حقوقم نگاه میکنن با خودم کاری ندارنبعدم از هرکی پرسبدم از سنتی ...

برو تو سامانه بهت پیشنهاد میدن هزاران ادم اونجا ست 

خاستی قبول میکنم ناخاست ام هیچی 

اجباری نیست ک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شغل دیگه هم پیدا کن برو بهتر از تو خونه موندن و دیوونه شدنهبعدشم پولت زیاد میشه بتونی مستقل بشی

همینکارو داشتم میکردم

تا فهمید هزار جور سنگ انداخت جلو پام

اخریش همین ک اتاق رو در بست تقدیم خواهرم کرد که یه وقت نتونم درسشو بخونم و اموزششو ببینم

اگه رسمی هستی به راحتی میتونی از آموزش پرورش وام بگیریمن جای تو بودم یه وام خوب میگرفتم طلایی چیزی ه ...

سقف وام ۱۵۰ تومنه

تو تهران با ده برابر اینم نمیشه خونه پیدا کرد متاسفانه 

انتقالیم نمیتونم بگیدم شهر دیگه برم

مامانم کل خاندانو بسیج میکنه علیهم

کاش کسیو داشتم دلم ب محبتش گرم بود که چشمم به محبت یکی درمیون مامانم اونم با هزار قید و شرط نباشه

هییییخدایا دلم خیلی خون شدان‌شاءالله که مامانت خوب بشهببرش کلاس درمانی مثل خودشناسی و... شاید مامانت ...

دعام کنین توروخدا هر وقت یادم افتادین

شاید یه راهی باز شد نفس کشیدم

حتما عزیز دلمچقدر شما مهربون حرف میزنی😭❤

فدات عزیزم چون کسی بامهربونی باهام حرف نزده خودم نه پدر خوبی داشتم مادرم بنده خدامهربون بودولی عصبی بخاطرهمین ادمهای مثل خودمودرک میکنم همیشه پای درددل بقیه میشینم چون خودم خیلی وقتهاکسی نبوده باهاش درددل کنم 

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
فدات عزیزم چون کسی بامهربونی باهام حرف نزده خودم نه پدر خوبی داشتم مادرم بنده خدامهربون بودولی عصبی ...

الهی بگردم 

کاش دنیا واقعا عادلانه بود 

چه میشه کرد منم فقط بلدم به خدا رو بزنم کاری کنه 

کاش خدا واستون بخواد 

الهی بگردم کاش دنیا واقعا عادلانه بود چه میشه کرد منم فقط بلدم به خدا رو بزنم کاری کنه کاش خدا واستو ...

ممنون عزیزم الهی آمین به هم چنین برای شماهم همینطور🌹❤️

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
سقف وام ۱۵۰ تومنهتو تهران با ده برابر اینم نمیشه خونه پیدا کرد متاسفانه انتقالیم نمیتونم بگیدم شهر د ...

یه کاری کن از مهر سال دیگه بیفتی جای دیگه برای تدریس برو آموزش پرورش بگو میخوام داوطلب بشم برای مدارس منطقه محروم 

اگه واقعا بخوای با اینجور آدما زندگی نکنی میتونی