2777
2789
عنوان

اگه من این کار(خیانت) رو کرده باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 99 پست
وقتي كفتم كثيف و عوضيه ادم عاقل خودش ميفهمه كه كناهش رو كم جلوه ندادم و عملا كفتم عوضيه نيومدم بگم ا ...

پس منم تو پست اولم که نوشتم کار اون زن خیلی اشتباه بوده گناهش رو کم جلوه ندادم و شما دنبال زیر بغل مار بودی😉

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

عزیز این همه زحمت کشیدین و نوشتین اما جواب اصلی سوالو ندادینسود تاپیک خیانت چیه؟ درد و دل؟ اینجا اتا ...

امشب یه تایپیک میزنم که بیاییم از خوبی های ازدواج درست بگیم.شمام صلاح دونستین و تونستین  شرکت کنین عزیزم خوشحال میشم.

تجربه های خوب تونو در اختیار ما و بقیه بذارین🥰

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب الان به جای تاپیکای خیانت،هرکسی بیاد تجربه مثبتش یا حتی منفیش تو انتخاب همسر یا ارتباط با همسر ب ...

این حرفتونم برام قابل پذیرشه و روی این حرفاتون خوب فکر کردم و قبول دارم🥰🙏

چطور؟

حس کردم پخته هستید 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

امشب یه تایپیک میزنم که بیاییم از خوبی های ازدواج درست بگیم.شمام صلاح دونستین و تونستین شرکت کنین ع ...

عالیه این کار

حتما تگم کنید عزیز،اگه هم خونه نبودم تو اولین فرصت میام شرکت میکنم خدا خیرتون بده

عالیه این کارحتما تگم کنید عزیز،اگه هم خونه نبودم تو اولین فرصت میام شرکت میکنم خدا خیرتون بده

چشم حتما عزیزم

خوشحال میشم از تجربیات خوب شما و دیگران استفاده کنیم

🥰🙏

کار اون زن که خیلی اشتباست اما حواستون باشه اون زن نسبت به شما تعهدی ندارهاون همسرتون هست که تعهد دا ...

دقیقا باید یه دست گل بزرگ هم برا اون خانم خراب بگیریم و تشکر کنیم که اینقدر کثیف هستی به هم جنس خودت رحم نمیکنی.

با همین حرفا خراب ها هر روز پرو تر و بیشتر میشن 

در اینکه اون مرد بی خاصیت هم لاشی است و باید حذف بشه شکی نیست ولی اون زن خراب هم اندازه مرد مقصره

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

به روز خوش حسرت بمونی😐من همیشه این دعا رو درحق شوهرم و اون خانم میکنم که زندگی من و دخترمو نابود کر ...

شوهرت بهت خیانت کرد؟منم تو شرایط توام شوهرم زیر سرش بلند شده همیشا ته دلم مبگم الههی اونی که زندگیم رو خراب کرد طعم خوشبختی نچشه خدا یه بچه مریض و معلول بزاره تو دامنش

خیلی کوچیک و سطح پایینی که اومدی چسبیدی به شوهر من. ج... گی افتخار نیست که داری بهش افتخار میکنی. چون خودت شوهر نداری، از عقده ات هست که میای زندگی زنهای دیگه رو خراب کنی. اگه شوهرم نگاهت کرد، مطمئن باش به صدتای دیگه هم نگاه کرده، نه فقط به تو. حالا هرری