2777
2789
عنوان

خانما باردارم بچه سومم توروخدا‌ دعا کنید پسر باشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 65616 بازدید | 434 پست
غصه میخورم

غصه چرا

آدم دوست داره از هر دو جنسیت بچه داشته باشه این طبیعیه ولی جلوی تقدیر خدا رو هم نمیشه گرفت نگران حرف مفت در و همسایه و فامیل هم نباش انشاالله خدا یک پسر صالح بهتون بده ولی فکر نکن اگر فرشته کوچولوت دختر شد چیزی رو از دست دادی 

من خودم دختر سومم🥰

دارم فکر میکنم چه دختر باشه چه پسر دل چند نفر میشکنه...

اگه دختر باشه اون بچه باید با حس نخواستنی کنار بیاد و ممکنه همیشه نقش پسر به خودش بگیره

اگه پسر بشه چون همه فامیل و شوهرت عاشقشن دل اون دو تا دخترات میشکنه

خلاصه که دلم برای دخترای ایران میسوزه

واقعا تو چه سگدونی زندگی میکنیم همش حسرت و بدبختی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مث شما دوتا دختر خوشگل داشتم همه دوستشون دارن خیلی دخترام شیرین و دوست داشتنی هستن،

منم باردار شدم خدا بهم ی پسر داد،منم حال شمارو داشتم انقد ک اصلن نمیتونسم شبا بخوابم نمیتونسم غذا بخورم ،چون منم اطرافم ادمای کوته فکر و سطح پایین خیلی بودن ک حتی سر دختر دومم بخاطر جنسیتش کلی اذیتم کردن و گریم انداختن و بارداریمو زهر مارم کردن و تا اخر بارداری کارم گریه بود،ایشاللع خدا ی پسر خوشگل بهت بده ک ی اخیشششش بگی و این بارداریت بشه بهترین بارداری عمرت،خدا ب هر کی هر جنسیتی و میخواد بده 🥰😘

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خدارو قبول دارم که از نهج البلاغه مهم تره . عقل هم خداوند داده اگر قرار بود هر کی جنینشو،قد و قیا ...

این بدون تموم این دنیا دست خداست فقط دلش بخواد یه ثانیه همه چیز تغییر میده برا خدا هیچی غیر ممکن نیست یه کم در مورد خداشناسی مطالعه داشته باشی خیلی خوبه

اشتباه منو تکرار نکن باانشاللع ماشالله چیزی نمیشه برو 4/5تومن بده ازمایش خون تعیین جنسیت جوابشم زود ...

ان شاءلله کلمه ی بی تاثیری نیست یعنی اگر خدا بخواد ولی ما هم نباید دست از تلاش برداریم .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

تو یه ظرف ادرار کن یه سوزن تمیز بنداز داخلش ۲۴ ساعت بعد برو نگاه کن اگه حالت زنگ زدگی داشت و سیاه شده بود دختره اگه مثل اولش بود پسره

این روش صد در صد نیست ولی من انجام دادم درست در اومد

استاتر سونو ۸ هفتگی داری؟ 

شکل رحم مثل لوبیا باشه پسره 

شکل رحم مثل توپ گرد باشه دختره 

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

شما میگی من فرهنگی هستم دوست عزیز مگه فقط فرهنگی ها آدم های باشعوری هستن ؟! بعد هم اگر فرهنگی بودن روی شما تاثیر داشت هیچوقت حرف بقیه براتون مهم نبود و به جای اینکه برای جنسیت اون قدر تلاش کنید و خودتونو عذاب بدید برای سالم بودنش همه کاری میکردین!

شما که فرهنگی هستید باید بدونید که غصه خوردن و استرس برای بچه مضره .

به عواقبِ کارهات فکر کن(: