تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین
منم همینجوریم خیلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم نمیتونم خودمم بعد اینکه سرش داد زدم خیلی ناراحت میشم گر ...
اوف خیلیی بده اخه من شوهرم بد اخلاقه با شوهرم مشکل دارم تو زندگی ولی خداروشکر برا بچم عصبی نمیشه خیلی واسش وقت میذاره ولی به خاطر همین همش جنگو دعوا عصابم داغونه
اگر دیگه شیر نمیدی از دکتر بخواه بهت دارو بده، از کسی اطرافت کمک بخواه تا خسته نشی، اون طفلی علاوه بر اینکه گناه داره،آینده هم روزگار سختی میگذرونی رفتارتو بهت برمیگردونه
خودتو کنترل کن خودمم شهر غریبم و خیلی از بچه داری خسته م ولی سربچه خالی نمیکنم از وقتی بچم اومد دیگه عصبی نمیشم باور کن یه مدت تمرین کنی درست میشی من الان اصلا برام مهم نیست خونه بهم ریخته باشه تفریح نکنم یا هر چیز دیگه ای فقط بچم مهمه چون به خواست من پا تو این دنیا گذاشته باید تا جایی که میتونم براش مادری کنم
اوف خیلیی بده اخه من شوهرم بد اخلاقه با شوهرم مشکل دارم تو زندگی ولی خداروشکر برا بچم عصبی نمیشه خیل ...
از چه لحاظ بداخلاقه؟ عزیزم هر چقدر با شوهرت مشکل داشته باشی نباید اونو سر بچه خالی کنی اون بی گناهه و دخالتی نداره تا میتونی بهش عشق محبت و آرامش بده بچه من خیلی شلوغه همه جا رو بهم میریزه منم چون اعصابم ضعیفه مثه شما نمیکشه برا همین سرش داد میزنم
خودتو کنترل کن خودمم شهر غریبم و خیلی از بچه داری خسته م ولی سربچه خالی نمیکنم از وقتی بچم اومد دیگه ...
چقدر قشنگ گفتی خوشبحالت بچتون که مادری مثه شما داره از حرفتون امیدواری و انرژی مثبت گرفتم واقعا هم بخاطر بچم باید قوی باشم بااینکه حتی نای زندگی کردنم ندارم خیلی خسته ام
شوهرم عصبی بد اخلاق بددهن افسرده فقط رو مخم رژه میره درسته ولی دست خودم نیس اصلا نمیتونم
بیخیال شوهرت بشو شوهر منم بی حوصله هست و اصلا حرف نمیزنه خیلی ساکته من تمام وقتمو برای بچم میزارم که با عشق بزرگش کنم هر از گاهی هم سرش داد میزنم بخاطر شلوغیش که اونم دیگه سعی میکنم تکرار نشه چون تو روحیه بچه خیلی تاثیر منفی داره وقتی بچه بدنیا میاد باید خیلی مراقبش باشی اگه شوهرت اونجوری بود نباید براش بچه میاوردی صبر میکردی شوهرت درست بشه بعد