2777
2789

کلا اگه پیشنهاد به کلاس یا خرید دونفره بده می پذیرید واقعیت من میترسم از صمیمیت باهاش چون با مادر همسرم تو یه ساختمونن و میترسم حرف ببره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آفرین بترس صمیمی نشو جاری دوست نیست

اون تو شهر ما کسی رو نداره حالا پیام داده بیا عصرل بریم بیرون اما من اصلا رضا نیستم هم چون برادر شوهرم آدم حسابی نیس هم چون من ده روزی یه بار مادرت همسرم رو میبینم مختصر اما اون همش پیششه حتی قبلاً فیلم طنز از مادرشوهر می‌فرستاد من جرات جواب دادن نداشتم از اینکه بر علیه من استفاده بشه

اون تو شهر ما کسی رو نداره حالا پیام داده بیا عصرل بریم بیرون اما من اصلا رضا نیستم هم چون برادر شوه ...

ببین عزیزم من و جاریم خونه هامون پنج دقیقه فاصله هست ولی کلا ماهی یکبار خونه هم نمیریم اگه همدیگه رو ببینیم هم باهم میگیم و میخندیم پیام میدیم ولی حدومرز تعیین گردین برای هم

ببین عزیزم من و جاریم خونه هامون پنج دقیقه فاصله هست ولی کلا ماهی یکبار خونه هم نمیریم اگه همدیگه رو ...

پس بنظرتدرسته چون کسی رو نداره اینجا میگم بد نباشه ولی واقعا حس میکنم عقلانی نیست صمیمیت با جاری دوست دارم پیوسته و کم باشه ارتباط

پس بنظرتدرسته چون کسی رو نداره اینجا میگم بد نباشه ولی واقعا حس میکنم عقلانی نیست صمیمیت با جاری دوس ...

دقیقا درسته باورکن جاری دلش نمیخواد تو ازش سرباشی یا بهتر باشی حتی سعی میکنه کوچیکت کنه

دقیقا درسته باورکن جاری دلش نمیخواد تو ازش سرباشی یا بهتر باشی حتی سعی میکنه کوچیکت کنه

چیزی نشون نمی ده به ظاهر که درون نمیدونم ولی کلا اخلاقشه مثلاً خونه مادرشوهرمم همش می‌ره و پیششونه اما من اینجوری نمی‌پسندم میگم شاید اخلاقشه وگرنه من خودم هیچ وقت چنین پیشنهادی نمی‌دم به جاری

چیزی نشون نمی ده به ظاهر که درون نمیدونم ولی کلا اخلاقشه مثلاً خونه مادرشوهرمم همش می‌ره و پیششونه ا ...

بعضیا ازروی سیاست این کارا میکنه جاری من پیش من میگه وای خسته شدم هی بپز بشور تا میریم خونه مادرشوهرم همش میگه وای بده من من میپزم من میشورم

من جاریم میومد پیش من از مادرشوهرم بد میگفت یعنی کلا با نفرت و کینه ازش حرف میزد فحشش میداد میگفت حلالش نمیکنم الهی دختراش بدبخت بشن خودش سرطان بگیره مث سگ سقط بشه بعد میرفت خونش جلوش دولا راست میشد مادرشوهرم همیشه ازش جلو همه تعریف میکرد میگفت سحر(جاریم) خیلی خانمه از دخترام بیشتر میخوامش من هیچوقت ازش جز خوبی و احترام چیزی ندیدم🙄😂🤭تو دلم میگم اگه خوبه به خاطر رازداری منه نه خوبیه جاری😐

جاری هم یه آدمه مثل خودمون 

ولی نه با جاری نه با هیچ کس دیگه بیش از حد صمیمی نشید 

کاملا مهربون و محترمانه باهاش رفتار کنید بهش احترام بزارید 

تو مهمونیا تحویلش بگیرید ولی دم به دیقه خونه همدیگه نرید 

و سعی کن پیشنهاد کلاس رفتن و ... رو یجوری محترمانه رد کنی و بهونه بیاری و رابطه تون رو خوب حفظ کنی 

من با همه همینجوری رفتار میکنم جاری و غیر جاری نداره 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo