2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاید تعریف کنید امروز واستون چه اتفاقی افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 4538 بازدید | 180 پست

مسافرت بودم پاشدم از صبح ویلا رو جمع و جور کردم ظهر راه افتادیم ۳ ساعت راه رو رانندگی کردم 

شب رسیدیم خونه بچم صبح باید بره مدرسه هنوز بیداره خوابش نمیبره چون تو ماشین خوابیده منم چشمام میسوزه دیگه از خواب

سه روزه درگیر سینوزیتم 

تاپیک آخر بخونین اگر تجربه دارین از درمانش بهم بگین چون دارم میمیرم یعنی

دو شب نخوابیدم دیشب ۵ ساعت تونستم بخوابم

هیچ کاری هم نکردم سه روزه

بدن درد تب بینی پر چرک

خون دماغم شدم امشب

از کار و زندگی افتادم 🥲🥲 اصن آرزوم شده خوب بشم باورتون میشه؟ حس میکنم خوب نمیشم

کاش فقط خوب بشم همین . خسته شدم دیگه

نه میتونم نقش بکشم نه حرف بزنم نه کاری کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت ساییدگی لگن با ارتروز همراه با التهاب درست شدنیه؟؟؟اگه بگن مرده زنده شده باور میکنم تا سالم ...

وواقعیتش زیاد اطلاعات علمی ازین قضیه ندارم ولی مطمئنم راه هایی هستن که بتونن دردش رو کم کنن ولی خوب خیلی مراعات میخواد ، چون مراعات نکنید دردش خیلی بیشتر میشه . آرتروز واقعا نیاز به توجه داره . من واقعااااااا از صمیم قلبم آرزو میکنم حالتون بهتر بشه عزیزم🌱

وواقعیتش زیاد اطلاعات علمی ازین قضیه ندارم ولی مطمئنم راه هایی هستن که بتونن دردش رو کم کنن ولی خوب ...

خیلی ممنون عزیزم.

کاش خدا ام صدامو بشنوه 🫠🥀

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
وای چطوری میتونید با وجود کار،به بچه و زندگی هم رسیدگی کنید؟ من دو سه هفته ست که شاغل شدم و همزمان د ...

عزیزم من با مادر شوهرم زندگی میکنم خدا خیرش بده نگه میداره بچه هارو تا خودم بیام بعدشم خودمم تا فردا صبحش دیگه ما خانمها خیلی قوی تر از اونی هستیم که فکر میکنن  معمولا وایمیستم پسرام بخوابن دیگه هخر شب واسه خودم میشه و هر کار بخوام بکنم خیلی حال میده

عزیزم من با مادر شوهرم زندگی میکنم خدا خیرش بده نگه میداره بچه هارو تا خودم بیام بعدشم خودمم تا فردا ...

ایشالا که منم عادت کنم 😑

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

از ۹ صبح تا ۳ونیم غروب کتابخونهبعدش ۴ونیم تا ۸ کلاسبعدشم شام پختمقنادی رفتن شیرینی گرفتم تمام):

متاهلی و درس میخونی؟

آفرین به اراده ات😍👏👏👏👏👏👏

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

صبح مشغول تمیزکاری و جارو بودم بچه هام از مدرسه اومدن نهار خوردیم یه تابلوی نصفه دارم بعد از ظهر یه کم از اون کشیدم بعد  رفتم برنج بگیرم یه سر خونه مامانم زدم خواهرم هم اومد یه کم صحبت و..اومدنی یه گونی برنج خریدم چون همسرم چند وقت سرش خیلی شلوغه نمیتونه اومدم شام پختم و همسرم اومد شام خوردیم